U bent hier

Drie koren samen in één concert

Neteland
12.06.2018 - 07.30u
Door: Mark Jaspers

Zoals de traditie het voorschrijft, organiseert het Heggekoor uit Poederlee elke laatste maandag van juni zijn Heggeconcert aan de Heggekapel te Poederlee.
Het thema dit jaar: Schipper ahoy!

Nieuw dit jaar: Het Heggekoor uit Poederlee sloot een samenwerkingsverband met 2 andere koren. Rekening houdend met het thema mocht het Hertals Zeemanskoor niet op het appel ontbreken. Maar ook Canta Libre uit Noorderwijk gaat mee aan boord.

Het Heggekoor en Canta Libre, beiden onder de leiding van Sigrid Van Beylen, studeerden hetzelfde programma in en vormen dus voor de gelegenheid één groot koor. Beide koren voeren zowel a capella-werken uit als liederen met piano-begeleiding.

Voor die begeleiding doen we beroep op Kristine Calomme. Op die manier kunnen ze hopelijk de confrontatie aan met het Hertals Zeemanskoor dat onder het bevel staat van admiraal Michel Van Kerkhoven.

Dit evenement wordt tweemaal uitgevoerd.
Noorderwijk mag de première organiseren op zaterdag 23 juni 2018 in de parochiezaal in Noorderwijk. Aanvang: 20.00 u. Toegangsprijs aldaar: 8 euro.
Kaarten voor 23 juni te bekomen bij de leden van Canta Libre of via mail:
paul.van.hove123@telenet.be

De tweede uitvoering vindt plaats op maandag 25 juni 2018 aan de Heggekapel in Poederlee. Aanvang 19.30 u. Toegangsprijs aan de Heggekapel: 5 euro.
Kaarten voor 25 juni te bekomen bij de leden van het Heggekoor of via mail:
topsjules@hotmail.com

Meer info op de websites van de deelnemende koren:

https://heggekoor.wordpress.com/

http://hertalszeemanskoor.weebly.com/

http://www.cantalibre.be/public/home/

 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto