U bent hier

Drie Volvo's V90 promowagens Herentals Fietst-Feest toeren door Vlaanderen

Herentals | Vlaanderen
03.06.2017 - 11.40u
Door: Herman Gezelle

De organisatoren van Herentals Fietst-Feest toeren vanaf vandaag rond met drie Volvo's V90 promowagens van Volvo Van Houdt. De komende twee maanden doet het HFF-team heel Vlaanderen aan.  Zaterdag kan je ze o.a. spotten tijdens de Heistse Pijl.

Edwin Van Houdt, directeur Volvo Van Houdt Kempen : 'Herentals Fietst en Feest is een jaarlijks topevenement waar we graag mee onze schouders onder zetten. Niet enkel deze Volvo V90 elegante promowagens met een Cross Country zet Van Houdt Kempen in.

Ook tijdens het Na-Tourcriterium rijden de HFF-missen het internationale Tour-gezelschap mee rond in onze Volvo Cabrio's.

De Volvo V90 is opvallend elegant en zelfverzekerd.  Een karakteristieke Volvo.  En trouwens fiscaal interessant dankzij minimale CO2-uitstoot.  Ons Volvo-team wenst de HFF-organisatoren alle succes toe en goed weer', besluit Edwin Van Houdt.

'Dank aan Volvo Van Houdt Kempen : veilige Volvo's'

'Ons organisatie-comité is bijzonder blij dat ook dit jaar Volvo Van Houdt Kempen ons event steunt met deze top-Volvo's,' lachen voorzitter Charles Van de Wouwer en Bart Timperman, pr van HFF.  'Ons promoteam kan je met de Volvo's V90 ontdekken op haast alle loop- en fietsevenementen en kleinere festivals in heel Vlaanderen en Zuid-Nederland.

We zijn Volvo Van Houdt Kempen  heel dankbaar voor deze belangrijke ondersteuning van ons event dat jaarlijks toch zo'n 30.000 toeschouwers naar de Keizerstede lokt.'

Het 13e Na-Tourcriterium Herentals Fietst heeft op donderdag 27 juli plaats. Op vrijdag 28 juli volgt Herentals Feest met een groot volksfeest, duatlon en de LU2U van Hertals, met veel muziek en animatie.

Zondag 30 juli loopt een nieuwe editie van de Boretti-wielerhappening.

imageMeer nieuws

Nieuwtjes schepencollege Herentals

Nieuwtjes schepencollege Herentals
Herentals 16.10.2019 - 17.25u

Nieuwtjes schepencollege Westerlo

Nieuwtjes schepencollege Westerlo
Westerlo 16.10.2019 - 09.20u

Jury voor assisenproces over Pokémonmoord samengesteld

Jury voor assisenproces over Pokémonmoord samengesteld
Heist op den Berg | Neteland 15.10.2019 - 19.31u

Treinverkeer onderbroken door informaticaprobleem, "grote chaos"

 Treinverkeer onderbroken door informaticaprobleem, "grote chaos"
Kempen regio | Nationaal | Neteland | Vlaanderen 15.10.2019 - 17.30u

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto