De jeugddienst Mol zoekt dringend extra monitoren voor het begeleiden van activiteiten van Grabbelpas en Swap tijdens de zomervakantie. Word je dit jaar 17 of ben je jonger dan 25 en studeer je nog? Dan kom je in aanmerking. Contacteer de jeugddienst op 014 33 05 30 of vul het e-formulier in op www.gemeentemol.be. Je krijgt er ongetwijfeld nieuwe vrienden bij.

Nu de examenperiode achter de rug is, ben je misschien nog op zoek naar een leuk tijdverdrijf voor de zomervakantie. Wij hebben voor jou iets heel tof in petto. Als monitor beleef je bij ons een onvergetelijke tijd. Bovendien ontstaan er elk jaar tal van nieuwe vriendschappen en wordt er heel wat afgelachen. Ook het extra zakcentje is mooi meegenomen. Verder doe je ervaring op die later van pas kan komen bij je studies of bij het solliciteren als jobstudent voor Grabbelpas en Swap.

Wat krijg je ?

Je ontvangt een onkostenvergoeding van 9 euro voor een halve dag, 18 euro voor een hele dag en 27 euro voor activiteiten die langer duren dan 7.30 uur. Deze vergoeding wordt maandelijks op je rekening gestort.

Geïnteresseerd?

Surf naar www.gemeentemol.be > E-loket > Monitor voor grabbelpas & swap zomervakantie 2013. Vul het e-formulier in en verstuur het. Of loop langs bij de jeugddienst om een formulier op te halen.