Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Drisag (Herentals) scoort opnieuw met miljoenencontract om federale overheidsdiensten te faciliteren

Drisag

Drisag Office Inspirators, een Kempens familiebedrijf blijft grenzen verleggen in de meubelindustrie door met succes een aanzienlijke overheidsaanbesteding van ca. €3,5 miljoen binnen te halen voor kapstokken en garderobes.

Dit succes volgt op hun eerdere opdracht in mei, toen Drisag een aanbesteding van €7 miljoen voor softseating meubilair in de wacht sleepte.

Moderne kantooromgevingen worden steeds veeleisender en een goed georganiseerde garderobe zorgt voor een gastvrije en teamgerichte werkruimte. Deze bieden niet alleen ruimtebesparing en organisatie, maar dragen ook bij aan een positieve eerste indruk bij bezoekers en versterken de samenhang binnen het team.
 
"Als Kempens familiebedrijf zijn we vereerd en enthousiast om opnieuw te worden gekozen als voorkeursleverancier van de Belgische overheid," volgens Niek Renders, zaakvoerder van Drisag. "Deze nieuwe aanbesteding bevestigt niet alleen onze capaciteiten op het gebied van meubelproductie, maar ook ons vermogen om te voldoen aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit."
Drisag's recente successen in overheidsaanbestedingen getuigen van hun voortdurende inzet voor innovatie en klanttevredenheid. Met een team van ervaren ontwerpers en ambachtslieden streeft Drisag ernaar meubeloplossingen te creëren die niet alleen aan de huidige behoeften voldoen, maar ook flexibiliteit bieden voor de toekomst.
  
De kapstokken en garderobes die worden geleverd als onderdeel van deze aanbesteding zullen naar verwachting een cruciale rol spelen in het faciliteren van georganiseerde en gestructureerde openbare ruimtes. Drisag kijkt ernaar uit bij te dragen aan zowel de functionele als visuele aspecten van deze omgevingen.
  
Drisag heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de kantoormeubilairbranche en is trots om opnieuw met de federale overheid samen te werken aan de inrichting van moderne en comfortabele werkplekken. Het bedrijf zal zich blijven inzetten voor innovatie en duurzaamheid in de toekomst.'

Diamantstraat 8, Herentals, België

Drisag

Deel dit artikel