Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Drisag Herentals wint miljoenencontract om federale overheidsdiensten te faciliteren

Drisag
Drisag Office Inspirators, het Kempens familiebedrijf uit Herentals, wint overheidsaanbesteding ter waarde van ruim 7 miljoen euro.
 
Drisag, gekend op het gebied van kantoormeubilair en -inrichting mag de komende vier jaar modulaire gestoffeerde zitbanken leveren voor verschillende federale overheidsdiensten doorheen gans België.
 
De aanbesteding was een competitieve procedure tussen verschillende bedrijven, uitgeschreven door FOD BOSA FORCMS. En Drisag kwam als winnaar uit de bus vanwege hun prijs-kwaliteitverhouding en expertise op het gebied van ergonomisch kantoormeubilair en innovatieve inrichtingsoplossingen.
 
"We zijn verheugd om onze expertise en ervaring in te zetten om de federale overheid te voorzien van kantoormeubilair dat niet alleen comfortabel en functioneel is, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk," zei Niek Renders, zaakvoerder van Drisag."We begrijpen dat de werkplek een belangrijke rol speelt in het welzijn en de productiviteit van medewerkers en we zijn toegewijd om te zorgen voor een optimaal werkklimaat voor ambtenaren."
 
Als onderdeel van de aanbesteding zal Drisag verschillende wachthoeken, informele overlegzones en brainstormruimtes inrichten met de gestoffeerde zitbanken. Maar er wordt ook aan privacy en akoestiek gedacht.
 
Door de geïntegreerde wanden op de zitbanken kunnen de landschapskantoren afgescheiden worden in overleg- en werkruimtes. Met andere woorden er wordt een oase van rust gecreëerd in een open space kantoorruimte.
 
 Alle interieuroplossingen worden ontwikkeld en geproduceerd in Herentals. Elk onderdeel komt uit een straal van 500km rond Herentals.
 
Door het gunnen van deze overheidsaanbesteding aan Drisag benadrukt de Belgische overheid het belang van het klein houden van hun ecologische voetafdruk.
 
Drisag heeft een uitstekende reputatie opgebouwd in de kantoormeubilairbranche en is trots om opnieuw met de federale overheid samen te werken aan de inrichting van moderne en comfortabele werkplekken. Het bedrijf zal zich blijven inzetten voor innovatie en duurzaamheid in de kantoormeubilairbranche en kijkt uit naar een alweer succesvolle samenwerking met verschillende overheidsdiensten doorheen gans België.
Meer informatie: www.drisag.be
 

 

 
 
 
 

Diamantstraat 8, Herentals, België

Drisag

Deel dit artikel