U bent hier

Drisag uit Herentals komt naar Roeselare

Herentals | Vlaanderen
19.05.2020 - 16.40u
Door: Mark Jaspers

Meer dan 800 m² inspiratie in onze nieuwe Drisag-showroom

Drisag Herentals briedt uit met een splinternieuw Experience Center in Roeselare. Drisag wil werkplezier over heel België faciliteren en nu dus ook in Oost- en West-Vlaanderen.

Net zoals ons hoofdkantoor in Herentals zal de showroom in Roeselare een levende showroom zijn. Dit wil zeggen dat we geen stoelen op een rijtje hebben staan, maar functionele werkplekken inrichten waar effectief aan gewerkt wordt.

Dichterbij de klant

Volgens Ad Renders was het niet eenvoudig om potentiële klanten uit Oost- en West-Vlaanderen te motiveren om af te reizen naar Herentals. Dit komt vooral door de vele files op de Antwerpse ring.

Daarom besliste hij vorig jaar: "Als zij niet naar ons komen, komen wij naar hen toe." Zo kwamen we bij een klant in Roeselare die dezelfde waarden en normen nastreeft als Drisag en besloten we de handen in elkaar te slaan.

Wij hebben hun complete kantoorinrichting verzorgd en gebruiken deze als uitvalsbasis voor onze projectadviseurs en klanten in Oost- en West-Vlaanderen.

Een inspirerende omgeving waar werknemers optimaal presteren

Onze nieuwe showroom is gevestigd in het nieuwe pand van Standplus. Zij staan bekend voor het ontwerpen en installeren van prachtige beursstanden over heel Europa.

We hebben hun werkplekken omgetoverd tot een nieuwe inspirerende omgeving waar werknemers optimaal kunnen presteren. Van een gezellige brainstormruimte tot een klassieke vergaderzaal.

Van landscape werkplekken tot afgesloten luxe CEO kantoren. Van een uitnodigende lunchruimte voor alle werknemers tot een one-on-one corner voor snel overleg.

Meer info klik hier

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto