Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Drive IT versterkt met integratie Bits & Pieces

ITDrive

Het Herentalse IT-bedrijf Drive IT integreert vanaf 1 maart Bits & Pieces uit Zandhoven. De fusie is een krachtige stap in het groeiverhaal van beide firma’s. De uitvalbasis blijft Herentals.

Drive IT is koploper in de Kempen op het gebied van Microsoft 365, de cloud en security voor kmo’s met groeiambitie. De integratie van IT-bedrijf Bits & Pieces is een bewuste stap om samen verdere groei te realiseren. Zo komt deze fusie niet helemaal onverwacht. De diensten van beide bedrijven zijn complementair.

En na een nauwe samenwerking in enkele projecten (vaak achter de schermen) is dit een volgende stap.

Vanaf 1 maart komt zaakvoerder Jimmy Goormans van Bits & Pieces mee als aandeelhouder in Drive IT. Als wingman van Kristof Verhoeven, de bestuurder van Drive IT. De twee ondernemers en hun team varen voortaan onder de vlag van Drive IT.

Technologische evolutie

Dat betekent in eerste instantie een versterking van ons team”, zegt Kristof Verhoeven. “Met de extra niche-expertise van Bits & Pieces in de IT-ondersteuning van notarissen. Een mooie uitbreiding van ons aanbod.” Tegelijk garandeert deze extra mankracht dat Drive IT de technologische evolutie nauwgezet kan blijven opvolgen om koploper in de Kempen te blijven.”

Ook de klanten van Bits & Pieces plukken vruchten uit de fusie. “Met een groter team kunnen we sneller schakelen”, weet Jimmy Goormans. “Komt daarbij dat Drive IT de expertise security in huis heeft. Deze beveiliging van bedrijfsnetwerken en digitale omgevingen is een surplus voor onze bestaande klanten van Bits & Pieces.”

Continuïteit

Het volledige Drive IT-team groeit vanaf 1 maart naar 11 mensen in de kantoren aan Dikberd in Herentals. “Een mooi korps om de continuïteit in ondersteuning naar onze klanten te waarborgen. Kortom, extra power om kmo’s de juiste IT-ondersteuning te bieden om hun ambitie waar te maken”, besluiten de twee ondernemers.

www.drive-it.be

Dikberd 34 D1, Herentals, België

ITDrive

Deel dit artikel