U bent hier

'Dromen van een beter Herentals'

Herentals
19.04.2018 - 15.18u
Door: Mark Jaspers

Ook in Herentals, Noorderwijk en Morkhoven is de 21e eeuw er één van grote uitdagingen. Aan de ene kant is er de roep om meer natuur, open ruimte, gezonde lucht, buffering van regenwater.

Aan de andere kant is er de behoefte aan meer woongelegenheid, energieproductie en bedrijvigheid. Zijn die twee kanten wel te verzoenen? En zo ja: hoe?

Eerst het slechte nieuws: er is niemand die een pasklaar antwoord heeft.

Dan het goede nieuws: samen weten we meer dan elk apart.

En tenslotte het beste nieuws (voor vandaag dan toch): de GeKoro, de ietwat geKKe spinoff van de Gemeentelijke Commissie Ruimtelijke Ordening (Gecoro), wil zoveel mogelijk kennis en inzichten samenbrengen om er het beste van te maken.

Het best mogelijke Herentals, Noorderwijk en/of Morkhoven hoe ziet dat er volgens u uit? Als u uw droom, uw inzichten, uw tot nu toe geheime recept met andere mensen wil delen, dan bieden wij u daar op maandagavond 23 april vanaf 20u een podium voor in CC 't Schaliken.

Omdat wij velen een kans willen geven en de tijd beperkt is, zijn wij een beetje streng: in maximaal vijf minuten moet u de essentie in woord en/of beeld hebben overgebracht.

Dat lijkt weinig, maar later op de avond voorzien we tijd om bij wat nat door te bomen over uw en andermans ideeën en dromen. Zin om mee te doen? Natuurlijk wel! Meldt u dan vandaag nog aan bij omgeving@herentals.be

Vermeldt uw naam, die van uw vereniging of organisatie en een telefoonnummer en mailadres waarop we u kunnen contacteren.

Tot weldra!

Namens alle leden van Gecoro en GeKoro (www.herentals.be/gecoro)

PS. Breng ook zoveel mogelijk geïnteresseerde mensen mee, want een vrij podium zonder een publiek is natuurlijk niks. De toegang is gratis, dat spreekt.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto