U bent hier

Droomcomfort en Keukens Van Lommel slaan de handen in elkaar

Grobbendonk | Westerlo
11.10.2018 - 12.34u
Door: Mark Jaspers

Droomcomfort uit Bouwel en Keukens Van Lommel uit Westerlo werken in de toekomst nauw samen. Deze op-en-top Kempense familiebedrijven zijn uiterst complementair op vlak van bedrijfsvisie én producten.

"Klanten van Droomcomfort zullen in onze toonzaal meteen ook slaapkamerkasten op maat of een dressing van Van Lommel kunnen bestellen", zo vertelt Werner Kerstens van Droomcomfort. Stefan Van Lommel vult aan: "Op onze beurt zullen we in de slaapkameropstellingen van onze showroom in Westerlo de bedden van Droomcomfort plaatsen."

Beide zaakvoerders geloven sterk in de samenwerking. "We creëren hiermee een win-winsituatie. Onze klanten kunnen voor hun volledige slaapkamerinrichting alles bestellen op één vertrouwd adres. Daarnaast vergroten we elkaars klantenbereik."

De samenwerking tussen de twee Kempense ondernemers Werner Kerstens en Stefan Van Lommel ontstond – hoe kan het ook anders – langs één van de talrijke Kempense voetbalvelden.

"Als trouwe supporter ben ik elke veertien dagen van de partij in de business seats van KVC Westerlo", vertelt Werner Kerstens. "Naast fiere eigenaar van Lierse Kempenzonen is Van Lommel Keukens ook al vele jaren sponsor in 't Westels Kuipke. Uiteraard ontmoet je dan elkaar. Naast het voetbal praten we ook over ons ondernemerschap. Al snel kwamen we tot de vaststelling dat Droomcomfort en Van Lommel Keukens heel wat kenmerken delen. In beide gevallen gaat het om Kempense familiebedrijven waar Belgisch vakmanschap en klantenservice op de eerste plaats komen.

Complementaire klanten

Werner en Stefan stelden ook samen vast dat de klanten van beide bedrijven heel complementair zijn. "De aankoop van een nieuw bed gaat vaak samen met een volledige slaapkamerinrichting of de creatie van een dressing", zo vertelt Werner. "In plaats van standaardkasten kiezen mensen steeds meer voor maatwerk." Dezelfde redenering geldt voor Van Lommel Keukens.

Stefan Van Lommel: "Wanneer klanten bij ons aankloppen voor slaapkamerkasten op maat of voor een dressing, dan zoeken ze vaak ook een bed. Mensen erkennen het belang van een gezonde nachtrust, waardoor ze steeds meer investeren in een kwaliteitsvolle matras en lattenbodem of boxspring, volledig afgestemd op de noden van hun lichaam."

Samenwerking in twee richtingen

De samenwerking verloopt dan ook in twee richtingen. Werner Kerstens van Droomcomfort: "Wij voorzien op de tweede verdieping van onze showroom in Bouwel demonstratieopstellingen van de slaapkamerkasten en dressings van Van Lommel. Wij worden grondig opgeleid zodat we onze klanten ook voor een slaapkamerkast en dressing het juiste advies kunnen verlenen inzake materiaalkeuze en vormgeving. Onze klanten krijgen hiervoor meteen een offerte en kunnen ook effectief bestellen. De opmetingen ter plaatse én de realisatie van het maatwerk gebeuren uiteraard door de vakmensen van Van Lommel."

Bed à la carte

Keukens Van Lommel integreert de bedden van Droomcomfort in de showroom in Westerlo. Stefan Van Lommel: "Wij zullen onze klanten dus meteen kunnen helpen met een kwaliteitsvol bed. Wanneer mensen nog meer gespecialiseerd advies wensen voor een bed à la carte, verwijzen we hen rechtstreeks door naar Werner en zijn team. Zij zijn en blijven uiteraard de echte slaapspecialisten. De installatie van het bed zal bovendien altijd gebeuren door Droomcomfort. Ook dit vereist een bijzondere vakkennis."

Hoge verwachtingen

Beide zaakvoerders koesteren hoge verwachtingen omtrent de samenwerking. "Onze bedrijven passen perfect bij elkaar, onze klanten hebben dezelfde hoge verwachtingen. Ze nemen genoegen met niets minder dan de perfectie en willen investeren in kwaliteitsvol maatwerk."

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto