U bent hier

Drukkerij Van Dingenen wordt onderdeel van Drukservice Impressa

Herentals | Kempen regio
23.11.2020 - 19.52u
Door: Mark Jaspers

Drukkerij Van Dingenen uit Eindhout wordt per einde 2020 onderdeel van Drukservice Impressa uit Herentals. Swa (2e generatie) en Kenneth (3e generatie) Van Dingenen laten hun klanten met een gerust hart over aan de ploeg van Drukservice Impressa.

'Eigen productie en personeel was al langer afgebouwd en Swa en Kenneth gaan respectievelijk op welverdiend pensioen of zoeken hun geluk verder buiten de hectische, sterk consoliderende grafische sector', zegt Kenneth Van Dingenen.

Drukservice Impressa, zelf een fusie van drukkerijen van de families Bongaerts en Van Genechten nog maar vier jaar geleden, is gevestigd in Herentals en specialiseert zich naast commercieel drukwerk in specifiek retail point-of-sale, luxedrukwerk, labels en verpakkingen, allen ondersteund door persoonlijk advies en online printmanagement.

Met een ploeg van bijna 40 medewerkers bundelen ze meer dan een millenium ervaring en gaan prat op waardes als flexibiliteit, engagement en vakmanschap.

Er worden geen personeelsleden overgenomen van Van Dingenen: Swa Van Dingenen gaat op pensioen, zoon Kenneth gaat de dienstverlenende sector in, en Lena Van de Velde, de laatste medewerkster in opmaak en orderbegeleiding, gaat aan de slag bij een klant.

Het team van Drukservice Impressa zal zich via ondersteunende verkoop en direct betrokken orderbegeleiding over de klandizie van Van Dingenen ontfermen. Tot 17 december verandert er nog niets en blijft Van Dingenen varen onder eigen vlag.

Vanaf 18 december, ook doorheen de kerstperiode beschikbaar (terwijl Van Dingenen dan traditioneel sloot) en dus verder vanaf 2021 vervoegd Van Dingenen en diens clienteel de vloot van Drukservice Impressa.

'Samen sterker dus, en blijvend betrouwbaar leverancier van al uw commercieel, administratief en industrieel drukwerk in een oplevend post-corona tijdperk', klinkt het.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto