U bent hier

Drukservice Impressa : 3 drukkerijen fuseren

Herentals | Kempen regio | Vlaanderen
21.12.2016 - 16.09u
Door: Herman Gezelle

Vandaag werd het samengaan van 3 drukkerijen Impressa nv (Herentals), Drukservice nv (Olen) en Print-ID bvba (Overpelt) gefinaliseerd. Deze 3 grafische dienstverleners vonden in elkaar de perfecte partner en zien met gebundelde krachten de toekomst vol vertrouwen en ambitie tegemoet.

Tom Bongaerts, CEO van het fusiebedrijf : 'Vanaf 2017 gaan we verder als Drukservice Impressa, binnen afzienbare tijd in zijn geheel gevestigd op de locatie van Impressa in de Greesstraat Herentals. Alle familiale aandeelhouders blijven aan boord.

Print-ID (voorheen Drukkerij Vaes) en Drukservice zijn al langer verzusterd (vanaf 2014), en nu versterkt Impressa deze fusie (zelf een fusie sinds 2003 van Drukkerij De Peuter en Sint-Norbertusdrukkerij en nu onderdeel van de ruim 150 jaar oude Grafische Groep Bongaerts) om zo een nog sterker, efficiënter en veelzijdiger geheel te vormen.

De grafische sector is al langer aan een forse consolidatie bezig, en daarin willen Impressa (Bongaerts) en Drukservice/Print-ID (Van Genechten) een wezenlijke rol gaan spelen.

We verwachten immers dat de ontwikkelingen op gebied van snelheid, multi-channel marketing en scherpe prijszetting blijvend zijn, en wapenen zich daarom met vereende krachten voor de verdere uitbouw van het kwaliteits- en serviceconcept waarvoor ze in de drukkerijbranche al langer gekend zijn.

"Het samenbrengen van onze gezamelijke vakmensen en respectievelijke machineparken zal ons een ongeziene flexibiliteit geven, met meer mogelijkheden en uitgebreidere capaciteit om alzo nog sneller antwoord te kunnen geven op alle vragen van onze klanten," zegt Tom Bongaerts, CEO van het fusiebedrijf.

Pieter Van Genechten zal commercieel het voortouw nemen (CMO) terwijl zijn broer Jeroen de productie binnen de samengebrachte fabriek zal gaan managen als COO. "Met deze fusie vinden we een soliede partner die ons meer slagkracht en de broodnodige ruimte kan geven om onze gestage groei te bolwerken," dixit Jeroen Van Genechten.

Als jonge onderneming (2007) won Drukservice in 2010 reeds de Olense milieuprijs en in 2011 Jong-VOKA's Willen Winnen Award.

Een jong bedrijf en sterke groeier dus, waaraan het meer ervaren Impressa (de familie Bongaerts is in het grafische actief sinds 1863 met Kempenland) een welgekomen versterking toevoegt.

Zo combineert Drukservice Impressa het persoonlijk engagement en de ongebreidelde drive van de broers Van Genechten met de in drukkers- en uitgeversmiddens vermaarde ervaring van de familie Bongaerts (Bart en Tom Bongaerts vormen de vierde generatie van dit 153-jarig grafisch geslacht).

Weet dat Drukservice Impressa nog meer dan vroeger garant zal staan voor de beste kwaliteit, u met de nodige flexibilieit en snelheid gebracht, en aan meer dan competitieve prijzen. Samen staan we voor eeuwen soliede ervaring én een frisse, jonge dynamiek. Een succesrecept voor de toekomst,' besluit Tom Bongaerts.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto