Zowel de H1 en D1 van Sint-Janskring wonnen zaterdagavond hun wedstrijd. De Dames 1 deden dat voor de ogen van hun nieuwe sponsor.

H1 - Rijkevoc Rijkevorsel: 3 - 1 Met Jorrit voor het eerst in de ploeg dit seizoen was het de eerste set nog wat zoeken naar de juiste pass voor de juiste speler. set 1 ging daarom met het kleinste verschil naar de bezoekers. Vanaf set 2 waren de automatismen terug in de ploeg en met Maarten in een glansrol, onhoudbaar op "zijn" 4 positie en de anderen die mee hun deel deden, werd Rijkevoc toch droogweg met nul punten terug naar huis gestuurd. Taak volbracht, en met een voorlopige 5e plaats in het klassement ligt de competitie in deze reeks helemaal open.



D1 - Volak VORSELAAR. 3 - 0 Onze D1 deden weer vlot wat er dit seizoen verwacht wordt van hen. Winnen en zo lang mogelijk de eerste plaats vasthouden. VOLAK kwam nooit in de match en moest zich neerleggen bij de sterkte van de thuisploeg, waar de coach naar hartelust kon wisselen.


D2 - FH Nijlen: 3 - 0 Onze verassend sterke D2 stuurde Nijlen vlot naar huis zonder punten en blijft bovenaan meedraaien.