U bent hier

Duivenveiling brengt €17.280 op voor zieke Milan en Stella

Grobbendonk
06.03.2020 - 22.56u
Door: Herman Gezelle

De duivenveiling die Duivenbond Grobbendonk organiseerde ten voordele van 2 kinderen die vechten tegen kanker, heeft maar liefst €17.280 opgebracht.

De papa's van Stella (10) en Milan (6) mochten het bedrag vrijdagavond in ontvangst nemen. Ieder krijgt de helft van het bedrag.  De families mogen vrij over het geld beschikken, zonder enige verantwoording.

Veilingsite duivenspel.be ging in op het voorstel van bestuurslid Jef Lauwereys om de veiling te publiceren. Een dag later stond de teller al op €8.245. De veiling duurde tot 16/2.

'Als duivenbond Grobbendonk zijn we fier met opbrengst', zegt bestuurslid Jef Lauwereys. 'Nu kunnen we beide gezinnen ondersteunen voor de medische kosten en de revalidatie van beide kinderen. Dat is slechts een kleine nota onderaan de pagina van een verhaal vol hindernissen dat Milan en Stella momenteel schrijven.

Ook wij hopen alleen dat beiden straks weer als gezonde kinderen ravotten en glimlachen. En terzijde, het peperkoeken hart van deze opa doen smelten van geluk.'

Bart Obbels/ Nnieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto