U bent hier

Duurzame mobiliteit in de kijker op 16 september

Mol | Neteland
11.09.2017 - 09.58u
Door: Mark Jaspers

Tijdens het event 'Zonder petrol naar Mol' op zaterdag 16 september maak je kennis met duurzame mobiliteit in al z'n facetten. Die dag valt er van 13 tot 16 uur op verschillende locaties in het Centrum heel wat te beleven. Kom je met de fiets en bezoek je alle locaties? Dan ontvang je een gratis consumptie voor het foodtruckfestival én neem je een mooi gadget mee naar huis.

Op de parking van 't Getouw maak je kennis met elektrische-, hybride- en aardgaswagens. De wereld van elektrische fietsen kent geen geheimen meer na een bezoekje aan de beurs van Pasar op het Santo Tomásplein. Je fiets pimpen tot een hippe tweewieler doe je samen met de M.artiesten op het Laar.

De medewerkers van het Fietspunt graveren je fiets. Op de markt geeft Gidsen Centrum je fiets een grondige wasbeurt. Terwijl je wacht, trap je zelf een heerlijk sapje bij elkaar op de Sappentrapper. Tot slot probeer je op het verkeerspark allerhande gekke fietsen uit, kan je en prijs winnen door deel te nemen aan onze verkeersquiz en les je je dorst in onze cafetaria.

Spaar voor gratis consumptie

Ga je langs op alle locaties? Dan spaar je een gratis consumptie bij elkaar voor het foodtruckfestival 'Foodvillage'. Het bonnetje voor de gratis consumptie geldt enkel op zdaterdag 16 september. Foodvillage vindt plaats van 15 tot 17 september in de Adolf Reydamslaan.

Aangename fietsroutes naar het Centrum

Voor de dag van de mobiliteit stippelde het gemeentebestuur enkele aangename fietsroutes uit naar het Centrum vanuit alle gehuchten. Benieuwd? Surf naar www.gemeentemol.be/zonder-petrol-naar-mol en spring op de fiets!

Gratis busrit naar het Centrum

In het informatiemagazine van september vind je een gratis busticket om vanuit de gehuchten naar het Centrum te rijden en weer terug. Dit ticket is enkele geldig tijdens de dag van de mobiliteit op zaterdag 16 september.

Meer info: duurzaamheidsambtenaar, 014 56 42 67, duurzaamheidsambtenaar@gemeentemol.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto