Het in Eindhoven gevestigde e-commerce-bureau We Provide sluit zich aan bij Intracto Group uit Herentals.

Het bureau telt 40+ teamleden en ondersteunt zijn klanten op het vlak van e-commerce. Zowel op het gebied van strategie als implementatie. Dankzij deze gezamenlijke stap neemt de e-commerce-kennis binnen Intracto group een grote sprong voorwaarts.

Van e-commerce oplossing tot end-to-end partner

Frank Houtappels, CEO We Provide: "De e-commerce wereld is heel hard gegroeid in de afgelopen jaren. En de Covid-crisis heeft dit alleen maar versterkt. Dit betekent, dat het gedrag van de koper verandert en dat deze zich steeds meer online dan offline begeeft. Dit heeft geleid tot een grote groei bij We Provide.

Wat wij erg goed kunnen is het bedenken en bouwen van digitale platformen, die een hoge performance moeten leveren.

Maar met onze bezetting kunnen we klanten niet volledig servicen of ontzorgen. De samenwerking met Intracto Group gaat daar verandering in brengen.

Door de huidige drukte bij webshops merk je, dat deze het fijn vinden om alles bij zo min mogelijk externe partijen uit te besteden. Dit zorgt namelijk vaak voor vertraging in de doorontwikkeling.

Iets wat We Provide op deze manier probeert op te lossen. Onze klanten zijn voor ons het belangrijkst, vandaar ook de keuze voor de Intracto Group. Het voelt als een fijne, warme samenwerking waar écht alle expertise aan boord is om nationaal en internationaal te scoren.

Dit is dus een échte toevoeging, niet alleen voor ons, maar ook voor onze klanten en partners.

Daarnaast staan de snelle ontwikkelingen van alle technologiepartners waaronder Adobe Commerce (Magento) en Shopware niet stil. Om ervoor te zorgen, dat We Provide de beste webshops blijft ontwikkelen voor onder andere My Jewellery en Noppies, is het belangrijk, dat er een volledige en sterke focus is om hierin koploper te blijven."

Gezamenlijke visie op collega's, kennis en organisatie

Pieter Janssens, CEO Intracto Group: "Al vanaf het eerste gesprek voelden we, dat we niet alleen inhoudelijk elkaar kunnen versterken. We delen ook een gezamenlijke visie op het gebied van cultuur, het centraal stellen van collega's, kennisdelen en bijleren. We zijn daarom erg blij met deze gezamenlijke stap."

Foto : v.l.n.r.  Brian Hirman, Chertie Dirks, Frank Houtappels, Pieter Janssens /rr.