Ondernemingen, organisaties en overheden kunnen voortaan e-MOVI inschakelen als videomarketingtool. e-MOVI staat voor Easy-Mobile Video.
Initiatiefnemer Roel Biesemans van Aroma Communicatie: "Als 360° communicatiebureau onderhouden we nauwe contacten met het bedrijfsleven, organisaties en overheden. De vraag om snel, efficiënt en budgetvriendelijk video in te schakelen is fors toegenomen. Om hiervoor telkens een beroep te moeten doen op een externe partner is vaak te tijdrovend en te kostelijk. Daarom lanceren we het videoplatform e-MOVI.

e-MOVI is een gebruiksvriendelijke all-in-one tool. Het is een iPad uitgerust met extra accessoires zoals een lens, led-verlichting, audiokit en video- en montage-apps. e-MOVI stelt je in staat om snel en eenvoudig video's op te nemen, te monteren en te posten op website, sociale media enz. en dat vanop één toestel.

Volgens Roel Biesemans zijn er vele toepassingsmogelijkheden. "Afhankelijk van de sector waarin je actief bent, kan je nieuwe producten of referenties in beeld brengen. I.p.v. uitgebreide procedurenota's te maken, is het vaak veel interessanter en efficiënter om een instructievideo te maken. Ook geschikt dus voor veiligheidscommunicatie. Heb je een vacature? Wil je een tuimbuildingactiviteit in de schijnwerpers plaatsen? Maak een videotestimonial... Een video van 1 minuut heeft meer impact dan 1.000.000 woorden. We leven nu eenmaal in een sterk visueel- en videogeoriënteerde mediabeleving. En op deze manier kan je eenvoudig je eigen online TV-kanaal uit de grond stampen. Gemeentes en steden zetten het alvast in voor citymarketing."

Het volledige e-MOVI-pakket bestaat uit een iPad, statief, microfoon, hoofdtelefoon, led cameralicht, groothoeklens en tas. Het pakket wordt geleverd met professionele camera-, montage-, en publicatie-apps. Deze kit kan 200 min. opnemen in HD. Meer info op www.e-movi.eu of op www.aroma.be