U bent hier

E313 : 2 doden bij zwaar ongeval ter hoogte van Oevel-Geel West

Vlaanderen | Westerlo
08.10.2017 - 02.10u
Door: Herman Gezelle

Zaterdagavond rond middernacht is op de E313 in de richting van Antwerpen is ter hoogte van Oevel- Geel West een zwaar verkeersongeval gebeurd.  Hierbij kwamen 2 mannen van Turkse afkomst om het leven. De slachtoffers waren 52 en 53 jaar oud.   2 vrouwen raakten zwaargewond.

Meer dan waarschijnlijk hebben de vele regen en overdreven snelheid een rol gespeeld.  Alle 4 zaten ze in een auto die na een slippartij over de kop is gegaan en tegen een boom is gebotst. Volgens de federale politie reed de auto eerst tegen de middenberm, werd dan naar rechts gekatapulteerd en ging dan ook nog over de kop.

De inzittenden waren op de terugweg van een feest, samen met nog andere familieleden aan boord van andere wagens. Er is geen verkeersdeskundige ter plaatse geweest, maar de wegpolitie heeft wel gebruik gemaakt van fotogrammetrie.

De snelweg was vanaf de uitrit Geel-West meer dan 3 uur afgesloten voor het verkeer, meldt het Vlaams Verkeerscentrum op Twitter.  Het verkeer werd omgeleid langs Olen en Herentals.

(Belga-VRTNWS foto) update 03.45u.

 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto