U bent hier

E313 Antwerpen : Bevrijdingstunnel en Jan De Vostunnel (A12) dicht voor onderhoudswerk

Provincie Antwerpen
13.02.2013 - 09.00u
Door: Herman Gezelle

Van 20 februari tot 23 februari voert het Agentschap Wegen en Verkeer periodiek onderhouds- en herstelwerk uit in de Bevrijdingstunnel en de Jan De Vostunnel in Antwerpen (A12).

Om de hinder voor het verkeer zoveel mogelijk te beperken wordt ’s nachts gewerkt, tussen 19.00 en 6.00 uur. Overdag zijn beide tunnels open.
 
-       Tijdens de nacht van woensdag 20 februari op donderdag 21 februari 2013 wordt gewerkt in de Bevrijdingstunnel, in beide kokers. De tunnelkokers worden afgesloten en het verkeer wordt bovengronds omgeleid naast de tunnel. 
 
-       De volgende twee nachten is de Jan De Vostunnel aan de beurt. Tijdens de nacht van donderdag 21 februari op vrijdag 22 februari 2013 wordt er gewerkt in de tunnelkoker in de richting van Brussel, tijdens de nacht van vrijdag 22 februari op zaterdag 23 februari in de koker in de richting van Antwerpen.

De betrokken koker wordt telkens afgesloten en het verkeer wordt bovengronds omgeleid.
imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto