U bent hier

E313 : dit weekend hinder door asfalteringswerken tussen Geel-Oost en Geel-West

Geel | Kempen regio
08.10.2014 - 16.48u
Door: Herman Gezelle

Dit weekend zal het verkeer op de E313 opnieuw hinder ondervinden tussen Geel-Oost (complex 24) en Geel-West (complex 23). Het Agentschap Wegen en Verkeer voert daar dan de derde fase uit van de structurele onderhoudswerken die het in september opstartte. Het asfalt van het wegdek wordt vernieuwd. Ter hoogte van de werf beschikt het verkeer in beide richtingen maar over één rijstrook. Op het complex Geel-West zijn een afrit en een oprit dicht.

Tijdelijke verkeershinder bij Geel

De onderhoudswerken op de E313 tussen Geel-Oost en Geel-West starten vrijdagavond 10 oktober omstreeks 20.00 uur en duren tot uiterlijk maandagochtend 13 oktober 5.00 uur.

  • Het verkeer in de richting van Antwerpen wordt via een doorsteek door de middenberm naar het andere rijvak van de snelweg geleid. In elke rijrichting beschikt het verkeer ter hoogte van de werf dan maar over 1 in plaats van 2 rijstroken.
  • Er wordt 1 rijstrook vrijgehouden voor eventuele interventies van de hulpdiensten.
  • Op het complex Geel-West richting Antwerpen wordt de afrit afgesloten. De oprit richting Antwerpen nemen blijft mogelijk.
  • Op het complex Geel-West richting Hasselt wordt de oprit afgesloten. De afrit blijft open.
  • Het complex Geel-Oost blijft gewoon open.

Volgende week laatste fase van de asfalteringswerken (17 – 20 oktober)

Als de weersomstandigheden gunstig zijn, vindt tijdens het weekend van 17, 18, 19 en 20 oktober de vierde en laatste fase van de onderhoudswerken plaats. Dan bevindt de werf, ongeveer één kilometer lang, zich bij het complex Geel-West (complex 23). Dan geldt deze tijdelijke verkeerssituatie op de E313:

  • Het verkeer in de richting van Antwerpen ondervindt geen hinder.
  • Het verkeer in de richting van Hasselt beschikt maar over één rijstrook.
  • Richting Hasselt wordt de afrit Geel-West gedurende enkele uren afgesloten. De oprit richting Hasselt blijft altijd open.

 

imageMeer nieuws

Toneelstuk laat 60.000 Vlaamse leerlingen praten over pesten

Kempen regio | Vlaanderen 27.10.2020 - 10.59u movie (1) reading time1min

Theatermaker Arnaud Vandermeiren werkt aan een theaterstuk, spel en workshop 'Over Pesten'. Daarmee wil de acteur, vroeger zelf slachtoffer van pesterijen, de komende vijf jaar ruim 60.000 Vlaamse scholieren leren praten over pesten.

Vanaf september 2021 wil hij met het project naar middelbare scholen, jeugdbewegingen, culturele centra en de welzijnszorg trekken.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto