Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

E313 : drie ongevallen op korte tijd, 4 lichtgewonden, erg drukke avond voor takeldiensten - extra foto's

ongeval E313
Op de E313 ter hoogte van Herentals-Industrie is rond 16.20u een kettingbotsing met 4 auto's gebeurd. 2 inzittenden zijn gewond naar het AZ Herentals gebracht. Door het ongeval waren de 2 rijstroken versperd en moest het verkeer over de pechstrook.

In de richting Hasselt ontstond een kijkfile. (pol)

Nog 2 ongevallen op E313 regio Neteland

Rond 19.05u botste een bestelwagen op een ander voertuig ter hoogte van E313-afrit Grobbendonk in richting  Antwerpen. 2 personen liepen daarbij lichte verwondingen op. (pol)

Eerst op de avond slipte nog op de afrit Herentals-Industrie, richting van Antwerpen, een bestelwagen en kwam bovenop de vangrails terecht. De wagen moest getakeld worden. De uitrit  was korte tijd afgesloten voor het verkeer. De bestuurder kwam er wel met de schrik vanaf.

Bij de drie ongevallen samen vielen 4 lichtgewonden die allen voor verzorging naar het AZ Herentals werden gebracht. Door deze serie ongevallen ontstonden er lange files op de snelweg.  Brandweer Kempen kwam ter plaatse om de brokstukken op de 3 locaties op te ruimen.

Takeldienst Jimmy Verwimp uit Herentals klaarde met al z'n beschikbare teams de klussen in 'no time'.

De foto's geven een overzicht van de blikschade bij deze 3 ongevallen vrijdagavond op en aan de E313 - foto's J. Verwimp/NNieuws.

ongeval E313

Deel dit artikel