U bent hier

E313 : nu al een uur file op Antwerpse Ring door noodherstellingen en pak ongevallen

Kempen regio | Provincie Antwerpen | Vlaanderen
28.01.2019 - 16.01u
Door: Herman Gezelle

Op de Antwerpse Ring en de aankomende snelwegen E313 en E19 (vanuit Nederland) is er heel wat fileleed door de noodherstelling die moet plaatsvinden op de E17 richting Gent in Zwijndrecht, in combinatie met ongevallen, onder meer in de Liefkenshoektunnel.

De wachttijden lopen er al op tot een uur.

Door de noodherstelling op de E17 is er volgens het Vlaams Verkeerscentrum al de hele middag sprake van een accordeonfile op de Antwerpse ring.

In die file reden omstreeks 13.30 uur eerst twee personenwagens op elkaar in ter hoogte van Antwerpen-Zuid, en vervolgens botste een personenwagen er nog tegen de aanhangwagen van een vrachtwagen. (VRTNWS)

image



Meer nieuws

Veertien speelstraten tijdens de zomervakantie

Geel 17.06.2019 - 11.53u reading time7min

Deze zomer worden er in Geel 14 speelstraten georganiseerd. Een speelstraat geeft buren de kans om bij te praten, samen iets te drinken en elkaar beter te leren kennen. Bovenal krijgen kinderen vrij spel: voor één keer moeten ze geen rekening houden met het verkeer en kunnen ze naar hartenlust spelen in hun straat.

deSter is zesde genomineerde voor Prijs Ondernemen 2019

Kempen regio 17.06.2019 - 09.27u reading time6min

deSter uit Hoogstraten is het zesde bedrijf dat kans maakt op de Prijs Ondernemen 2019. Dat maakt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen vandaag bekend. deSter is een wereldspeler op het vlak van luchtvaartcatering, en ze leveren ook 300 miljoen stuks plastic messen, vorken en borden aan McDonalds.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto