Het verkeer op de E313 richting Antwerpen verloopt moeizaam als gevolg van een ongeval dat zich donderdagvoormiddag ter hoogte van Massenhoven heeft voorgedaan. Er staat een file van 12 kilometer. De bestuurders krijgen daarom de raad om een andere route te nemen, zo meldt het Vlaams Verkeerscentrum.

Als gevolg van een aanrijding tussen 2 vrachtwagens in Massenhoven, is er sinds 10 uur donderdag nog maar één rijstrook beschikbaar op de E313 richting Antwerpen. "De brandweer heeft er veel opkuiswerk te verrichten. Het is niet duidelijk hoe lang de hinder nog zal duren", zegt Peter Bruyninckx van het Vlaams Verkeerscentrum.

Intussen staat er een file van twaalf kilometer. De autobestuurders moeten al aanschuiven vanaf Herentals en je verliest er ruim een uur. Bovendien staat er ook in de andere rijrichting een kijkfile.

"Autobestuurders krijgen nu de raad om die omgeving te vermijden", vervolgt Bruyninckx. "Wie vanuit Hasselt naar Gent moet, rijdt het best om via Brussel. Voor het verkeer van de Kempen naar Antwerpen, raden we aan om in Geel via de N19 door te steken naar Turnhout, om vanaf daar de E34 te nemen." (belga)