De nationale sensibiliseringsactie van Wegen & Verkeer en extra signalisatie aan de werken op de E313 in Geel-West Oevel lijken op weinig resultaat uit te draaien.  

Vanmorgen rond 11.25u gebeurde opnieuw een kop-staartaanrijding.

De bestuurder van de Nederlandse paardenbestelwagen reed achterin op een stilstaande vrachtwagen. Brandweer Kempen moest de bestuurder bevrijden.  De Nederlander is zwaargewond naar het Ziekenhuis Geel gebracht

Het voertuig begon na de klap te smeulen maar de brandweer had het vuur snel onder controle.  Gelukkig vervoerde de bestelwagen op het ogenblik van de calamiteit geen paarden.

De afgelopen weken gebeurden op dezelfde locatie een pak ongevallen, daarbij vielen al 2 doden. Veel bestuurders blijven roekeloos rijden, teveel gebruiken tijdens het rijden toch nog hun smartphone.

Er blijft een snelheidsbeperking van 70 km/u. 

Opnieuw dodelijk ongeval op E313 Tessenderlo : 30-jarige vrouw overleeft klap niet

Op de E313 in Tessenderlo is rond 12.40u een dodelijk ongeval gebeurd in de staart van de file, na een eerder ongeval in Geel.

Een 30-jarige vrouw overleefde de klap niet.  Het is al het 3e dodelijk ongeval vlak voor de werken in Oevel.  (pol)  Foto's Peter Vanderveken/ Nnieuws.