U bent hier

E313 versperd door zwaar ongeval in Geel-Oost richting Antwerpen, chauffeur 1,5 uur lang gekneld

Geel | Kempen regio | Vlaanderen
23.02.2019 - 10.52u
Door: Herman Gezelle

De E313 is zaterdagochtend rond 10u versperd door een zwaar ongeval met 2 vrachtwagens ter hoogte van Geel-Oost. 1 vrachtwagen reed achteraan in op een file die er stond door wegenwerken.

Eén van de bestuurders zat gekneld in zijn cabine. De hulpdiensten hadden meer dan anderhalf uur nodig om het slachtoffer te bevrijden.

Door het ongeval is de E313 volledig versperd richting van Antwerpen. Het is meer dan 1,5 uur aanschuiven. En ook op de omleidingsroute rond de snelweg is er sterk vertraagd verkeer.

Het Vlaams verkeerscentrum raadt automobilisten die van Limburg richting Antwerpen willen dan ook aan om om te rijden. (belga) Foto VRTNWS Marnik Aerts.

Update : Omstreeks 15 uur was de weg weer vrij.

imageMeer nieuws

Veertien speelstraten tijdens de zomervakantie

Geel 17.06.2019 - 11.53u reading time7min

Deze zomer worden er in Geel 14 speelstraten georganiseerd. Een speelstraat geeft buren de kans om bij te praten, samen iets te drinken en elkaar beter te leren kennen. Bovenal krijgen kinderen vrij spel: voor één keer moeten ze geen rekening houden met het verkeer en kunnen ze naar hartenlust spelen in hun straat.

deSter is zesde genomineerde voor Prijs Ondernemen 2019

Kempen regio 17.06.2019 - 09.27u reading time6min

deSter uit Hoogstraten is het zesde bedrijf dat kans maakt op de Prijs Ondernemen 2019. Dat maakt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen vandaag bekend. deSter is een wereldspeler op het vlak van luchtvaartcatering, en ze leveren ook 300 miljoen stuks plastic messen, vorken en borden aan McDonalds.

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto