U bent hier

E313 : volgend weekend hinder richting Hasselt door werken op 2 bruggen

Geel | Kempen regio
04.11.2013 - 15.41u
Door: Herman Gezelle

Voor het komende weekend plant het Agentschap Wegen en Verkeer werken op 2 bruggen van de E313 in de richting van Hasselt. Op de bruggen worden voegen in het wegdek hersteld. Dat kan plaatselijke hinder geven voor het verkeer op de snelweg. Let wel: deze werken kunnen alleen uitgevoerd worden bij droog weer. Als het nat weer is, worden ze niet uitgevoerd en zal er dus ook geen hinder zijn voor het verkeer.

De werken starten op vrijdagavond 8 november 2013 omstreeks 20.00 uur en duren wellicht tot maandagochtend 11 november uiterlijk 6.00 uur.

Waar?

  • Op de brug van de E313 ter hoogte van de afrit Geel-Oost (brug O41bis). Tijdens de werken kan het verkeer in de richting van Hasselt er maar over één rijstrook, want de rechterrijstrook en de pechstrook worden tijdelijk afgesloten voor het verkeer. De afrit Geel-Oost blijft open, maar de uitvoegstrook voor de afrit op de snelweg wordt tijdelijk korter gemaakt.
  • Op de brug van de E313 over Langvoort in Meerhout (O44). Tijdens de werken beschikt het verkeer in de richting van Hasselt ook hier maar over één rijstrook.

De herstellingen kunnen alleen uitgevoerd worden bij zeer droog weer, want de ondergrond mag niet vochtig zijn. De timing van de werken is dus onder voorbehoud en kan nog wijzigen.

 

 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto