Op zaterdag 31 maart voert het Agentschap Wegen en Verkeer dringende herstellingen uit aan het wegdek van de op- en afrit Herentals-Oost van de E313 richting Hasselt.


De op- en afrit blijven er de hele dag afgesloten. Ook het wegdek van de aansluiting van de Antwerpse Ring met de E19 richting Brussel wordt onder handen genomen.

Op zondag 1 april voert het Agentschap Wegen en Verkeer dringende herstellingen uit aan het wegdek van de op- en afrit Herentals-Industrie van de E313 richting Hasselt. De op- en afrit blijven er de hele dag afgesloten. Ook een stuk van de E313 in Wommelgem wordt onder handen genomen.

Het gaat om grondige herstellingen van het wegdek dat omwille van de winterse weersomstandigheden beschadigd raakte. Het Vlaams Verkeerscentrum vraagt weggebruikers rekening te houden met oplopende wachttijden.

Verkeerssituatie

Zaterdag 31 maart
Vanaf 6 uur wordt gewerkt op de aansluiting van de Antwerpse Ring naar de E19 richting Brussel; de rechterrijstrook wordt er afgesloten tot 15u, de linkerrijstrook blijft beschikbaar voor het verkeer.
Vanaf 8 uur wordt gewerkt op de op– en afrit Herentals-Oost van de E313 richting Hasselt; de op- en afrit zijn afgesloten tot 19 uur.
Zondag 1 april
Vanaf 6 uur wordt gewerkt op de E313 in Wommelgem richting Antwerpen: tussen afrit Wommelgem en oprit Wommelgem moet het verkeer tot 15u over 1 rijstrook
Vanaf 8 uur wordt gewerkt op de op- en afrit Hersentals-Industrie van de E313 richting Hasselt. De op- en afrit zijn afgesloten tot 19u.