U bent hier

E313 vrij richting Hasselt, R2 nog steeds dicht door lading paprika's op de weg

Kempen regio
25.01.2019 - 11.26u
Door: Enna Briers editor

De E313 is vrijdagochtend omstreeks 7.30 uur ter hoogte van Westerlo weer vrijgegeven richting Hasselt, na de nachtelijke aanrijding van een werfwagen. De file is er opgelost en ook op het lokale wegennet neemt de hinder af.

De andere snelweg die vrijdagochtend versperd was, de Antwerpse R2 richting Nederland op het knooppunt met de A12, is om 8.30 uur nog steeds volledig dicht omdat de verloren lading paprika's er slechts moeizaam verwijderd raakt.

Bij het ongeval op de R2 kantelde een vrachtwagen in de bocht van de R2 naar de A12 en die locatie maakt het volgens het Vlaams Verkeerscentrum moeilijk om alles op te ruimen.

De paprika's moeten niet alleen van het wegdek worden gehaald maar ook nog uit de vrachtwagen overgeladen en pas daarna kan de vrachtwagen worden getakeld.

Het Verkeerscentrum vermoedt dat de hinder nog zeker tot 9.30 uur zal aanhouden, maar de filevorming blijft voorlopig beperkt omdat het meeste verkeer allicht tijdig op de hoogte was en een lokale omleiding volgt of het vertrek heeft uitgesteld. (BELGA)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto