De komende dagen voert het Agentschap Wegen en Verkeer dringende herstellingswerken uit op een aantal locaties op autosnelwegen in de omgeving van Antwerpen.

Het gaat om plaatsen waar het wegdek er slecht bij ligt, voornamelijk de rechterrijstroken, daar krijgt (een deel van) de rijbaan een nieuwe laag asfalt.

DONDERDAG 19/4 regio Antwerpen
Vanaf 20u wordt er gewerkt aan het wegdek van de aansluiting van de A12-noord met de Antwerpse Ring richting Antwerpen en dit tot vrijdagochtend 6u. In de bocht naar de aansluiting wordt de rechterrijstrook opnieuw aangelegd. De linkerrijstrook blijft beschikbaar. Op de A12 is de uitvoegstrook naar de Antwerpse Ring afgesloten, er blijven twee rijstroken beschikbaar.

VRIJDAG 20/4 op E313
Vanaf 21u tot 5u wordt er gewerkt op de E313 in Wommelgem. Om veiligheidsredenen is er slechts een rijstrook beschikbaar voor het verkeer. De op- en afrit Wommelgem blijven open.

ZATERDAG 21/4 op E 34 en A12
Vanaf 6u tot 20u wordt de oprit ‘Leugenberg’ naar de A12 richting Antwerpen afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via A12 – R2 – afrit Noorderlaan.

Vanaf 6u tot 20u wordt er gewerkt aan het wegdek van de E34 vanaf Ranst tot voorbij Oelegem richting Nederland. Het verkeer moet er over een rijstrook. Afrit Oelegem is die dag afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via op- en afrittencomplex Zoersel en afrit Oelegem richting Antwerpen.

Vanaf middernacht tot 12u wordt er gewerkt aan het wegdek van de oprit Zoersel van de E34 richting Nederland. De oprit blijft open voor verkeer.

Foto archief NL RWS / N.