De herstellingswerken aan het wegdek van de E34 ter hoogte van Mol-Postel schieten goed op. Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) voorziet dat de E34 zondagmorgen 6u kan opengesteld worden voor verkeer. Tot zo lang wordt doorgaand verkeer via complex 25 (Oud-Turnhout) omgeleid. Verkeer richting Nederland mijdt best de omgeving indien mogelijk.

Herstellingen verlopen vlot

Gisterenavond laat zijn de beschadigde stroken beton verwijderd. Rond half drie 's nachts is begonnen met het plaatsen van de eerste lagen asfalt. Omdat er verschillende lagen asfalt moeten gebruikt worden heeft het asfalt voldoende tijd nodig om af te koelen. De laatste laag zal in de late namiddag geplaatst worden. Zondagmorgen is het asfalt voldoende afgekoeld en zal de weg omstreeks 6u. terug opengesteld worden.

Verkeer volgt omleidingsroute

Wie richting Nederland rijdt, wordt sterk aangeraden de omgeving te mijden en een alternatieve route te kiezen. Alle verkeer op de E34 richting Nederland verlaat de autosnelweg aan afrit 25 (Oud-Turnhout).

Doorgaand verkeer richting Nederland maakt een keerbeweging via de E34 naar complex 24 en volgt dan de N19, R13 en N119. Lokaal verkeer naar Arendonk en Retie kan vanaf complex 25 haar weg vervolgen.