U bent hier

Easy-m Turnhout verhuist : Apple Premium Reseller verdrievoudigt winkel in Turnhout

Herentals | Kempen regio | Vlaanderen
26.06.2014 - 07.21u
Door: Herman Gezelle

Easy-m verhuist haar winkel in Turnhout naar een betere locatie. De Apple Premium Reseller (APR) verhuist naar de Gasthuisstraat, de winkelwandelstraat van de stad. En het is niet zomaar een verhuis. Easy-m investeert in een heel nieuwe winkel, met de nieuwste look & feel van Apple. De nieuwe winkel in Turnhout is ook driemaal zo groot en beschikt over een technische servicedesk en een opleidingscentrum.

Klanten die tijdens de opendeurdag op 28 juni een bezoekje brengen aan de nieuwe winkel in Turnhout zullen die dag kunnen genieten van speciale promoacties, zoals een korting bij aankoop van een Mac. En als kers op de taart is er die dag ook een wedstrijd waarbij de deelnemende bezoekers kans maken een iPhone te winnen.

Kopen in stijl

Klanten krijgen in de nieuwe winkel een heel nieuwe 'koopervaring'. Niet alleen de stijl van het nieuwe interieur draagt hiertoe bij. Ook de aanwezigheid van demotoestellen en een breed gamma aan accessoires dankzij de extra ruimte in de winkel, zijn interessant voor klanten.

Annick Maes uit Herentals (foto), General Manager van easy-m: “Deze verhuis laat ons toe onze klanten in een modernere, meer open omgeving te verwelkomen. Alles staat in het teken van een nog betere ontvangst en bediening. Deze verhuis was de ideale gelegenheid om de winkel in Turnhout in een nieuw kleedje te steken. Daarnaast willen we onze klantenservice extra in de verf zetten via de servicedesk, waar klanten met reparaties en technische vragen verder geholpen worden.

Een toegevoegde waarde van easy-m is ook het feit dat we heel wat opleidingen aanbieden. Alle klanten kunnen een gratis opleiding volgen bij de aankoop van een Mac in één van onze 20 winkels. Hiervoor hebben we nu ook plaats in Turnhout, in een gloednieuwe opleidingszaal. Vroeger moesten onze Turnhoutse klanten hiervoor naar Herentals of Leuven.

Praktische info

De nieuwe winkel van easy-m in Turnhout opent de deuren op zaterdag 28 juni om 10u. Het vertrouwde team blijft uiteraard op post.

Openingsuren van easy-m Turnhout: van maandag tot en met zaterdag van 10u tot 18u. De nieuwe contactgegevens: easy-m, Gasthuisstraat 57, 2300 Turnhout. Tel. 014 28 66 68. E-mail : turnhout@easy-m.be.

Over Easy-m
Easy-m is 's lands grootste Apple Premium Reseller. Het familiebedrijf bestaat inmiddels meer dan 75 jaar, heeft 30 jaar ervaring met Apple-producten en staat bekend om zijn deskundige service. Easy-m heeft met 20 verkooppunten en een webshop de grootste nationale dekking. Er zijn vijf vestigingen in Brussel, twee in Leuven, en telkens eentje in Bergen, Chatelineau (Charleroi), Doornik, Louvain-la-Neuve, Nijvel, Herentals, Lommel, Mechelen, Namen, Sint-Truiden, Turnhout, Vilvoorde en Olen. Het bedrijf stelt een 200-tal personen tewerk.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto