Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ecohuis uit Herentals breidt uit en steekt de provinciegrenzen over

Ecohuis

Ecohuis uit Herentals breidt razendsnel uit en steekt de provinciegrenzen over.   Met de inhuldiging van een nieuw filiaal in Maldegem en de ingebruikname van een productiehal van  16.000 m2 zet Ecohuis het nieuwe jaar met veel vuurwerk in. De torenhoge ambities worden zo meer dan concreet.

Kempense bodem ontgroeid

“Na een steile groei van meer dan 20 jaar was de tijd rijp voor een uitbreiding van onze activiteiten richting Oost- en West-Vlaanderen”, vertelt Ecohuis-zaakvoerder Gert Mertens. “Vanaf 21 januari kun je ook als Oost- en West-Vlaming terecht bij Ecohuis. Daarvoor openen we een gloednieuw filiaal in Maldegem, pal op de grens tussen beide provincies.” De nieuwe vestiging biedt een ruimer publiek de gelegenheid om kennis te maken met de troeven van houtskeletbouw en dat onder begeleiding van het lokale Ecohuis-team.

Modulair bouwen in stroomversnelling

Ook de productie van modulaire woningen schiet als een komeet omhoog. “Om onze klanten een nog betere service te bieden, namen we begin dit jaar een nieuwe industriehal in gebruik.

Die is gevestigd in Dessel en biedt onze productieteams meer dan voldoende ruimte voor de productie van modulaire woningen die mee evolueren met de noden van onze klanten. Die uitbreiding van onze capaciteit was nodig om onze tak modulair bouwen de ruimte te geven die hij verdient.

Uiteraard blijven we ook nog meer dan druk doende met de bouw van nieuwbouwwoningen in houtskeletbouw. Zeker in dure energietijden een waardevolle bouw- en woonoplossing voor iedereen. Daarnaast zetten we ook volledig in op onze uitbouwactiviteiten.

Die laten je toe om je woning eenvoudig te laten uitbreiden volgens de noden die er zijn. Met dit drieledige aanbod bevestigen we onze positie als de houtskeletbouwspecialist. En die ambities reiken voortaan nog veel verder dan onze Kempische heimat”, aldus Gert Mertens.

Over Ecohuis

Ecohuis ontstond in 2000 en is anno 2023 een begrip in de wereld van houtskeletbouw. Dankzij haar eigen unieke wandopbouw realiseert Ecohuis duurzame BEN-woningen die garant staan voor een uiterst aangenaam binnenklimaat en een laag energieverbruik. Met Brensj trekt Ecohuis ook volop de kaart van modulair wonen. Modules voor woon-, werk- en zorgdoeleinden: dankzij Brensj geven klanten hun woon- en werkbehoeften helemaal zelf vorm!

Het innovatieve bedrijf wordt geleid door Gert Mertens en Koen Martens en telt op dit moment 85 werknemers.

Ecohuis Gert Mertens

Ecohuis Gert Mertens

Ecohuis team in actie

Ecohuis team in actie

URL

Oud-Strijderslaan 207, Herentals, België

Ecohuis

Deel dit artikel