Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ecohuis wint Unizo Hart voor Ondernemers 2023

Unizo

Vanavond is bij DCM Grobbendonk het Hart voor Ondernemers 2023 van Unizo Neteland uitgereikt. Ecohuis Houtskeletbouw won van  EMDS en de Kempische Autorijscholen BVBA.

Koen Martens en Gert Mertens, zaakvoerders van Ecohuis aan de Oud-Strijderslaan Herentals zijn bijzonder fier:
"Ecohuis wil iedere klant een energiezuinige, kwalitatieve en betaalbare oplossing bieden om zijn bouwdroom te kunnen waarmaken.
Ecohuis is toonaangevend binnen de Vlaamse houtskeletbouw-markt van energiezuinige woningen. Zowel in nieuwbouw als bestaande woningen. Met hun eigen schrijnwerkerij, Tronco, bieden ze de doe-het-zelvers een oplossing.

Nieuwe vestiging

Ecohuis specialiseert zich in het bouwen van woningen in houtskeletbouw. Door de groei in de voorbije jaren. Zowel van het bedrijf als de markt van houtskeletbouw, is het moment daar om extra te investeren.

“Na 20 jaar zijn we rijp voor een uitbreiding van onze activiteiten richting Oost- en West-Vlaanderen”, zegt Gert Mertens, zaakvoerder van Ecohuis.

“Een gloednieuw filiaal in Maldegem, pal op de grens tussen beide provincies, is het resultaat. In de nieuwe vestiging willen we ook de West- en Oost-Vlamingen de gelegenheid geven om kennis te maken met houtskeletbouw en al z'n voordelen.”

Nieuwe productiehal

De nieuwbouw in Maldegem is niet de enige verwezenlijking van Ecohuis. “Om onze klanten een nog betere service te bieden, namen we begin dit jaar een nieuwe industriehal in gebruik in Dessel", zegt Mertens.

“Die uitbreiding van onze productiecapaciteit was nodig om onze tak "modulair bouwen" meer ruimte te geven en mee te evolueren met onze klanten. Uiteraard hebben we ook onze handen vol met de bouw van nieuwbouwwoningen in houtskeletbouw.

En... daarnaast zetten we ook in op onze uitbouwactiviteiten. Die laten je toe om je woning eenvoudig uit te breiden volgens je behoeften.  Met dit drieledige aanbod bevestigen we onze positie als de houtskeletbouwspecialist.

Kempense roots

"Ecohuis ontstond in 2000, in de Kempen, en heeft in die twintig jaar naam gemaakt in de wereld van de houtskeletbouw. Met Brensj passen ze hun houtskeletbouw-technieken toe in mobiele woonoplossingen zoals thuiskantoren, zorgwoningen, en in modulaire woonoplossingen. Het innovatieve bedrijf telt op dit moment 85 werknemers in Herentals en Maldegem en nog eens 15 in Dessel."

 
Unizo

Unizo

Unizo

Deel dit artikel