U bent hier

Eddy Druyts horeca-monument overleden (76), uitvaart op maandag 13/11

Herentals
04.11.2017 - 14.24u
Door: Herman Gezelle

Eddy Druyts, de gewezen waard van café Druyts op de Grote Markt,  is in WZC Bremdael op 76-jarige leeftijd overleden. De uitvaart heeft plaats op maandag 13 november om 11u in de Sint-Waldetrudiskerk Herentals.

Advocaat en caféwaard

Eddy Druyts behaalde een rechtendiploma en stapte in de advocatuur. Hij pleitte tussen 1969 en 1978. Door familiale omstandigheden nam hij café Druyts over van z'n vader Jos.  In 2008 volgde verkoop van de bloeiende zaak.

Eddy Druyts heeft samen met z'n vrouw May het populaire café 30 jaar uitgebaat. Café Druyts kon altijd beschikken over een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan klanten. Verenigingen zoals de biljarters hebben er 85 jaar hun lokaal.

'Ik bezocht Eddy nog heel regelmatig in Bremdael', zegt Staf Carens uit Antwerpen. 'Vrijdag waren we nog iets gaan drinken aan de jachthaven. Sinds onze studententijd in Leuven ben ik in zijn café klant gebleven. Eddy was een sterke figuur in het horecaleven van de stad en hij bracht het tot senior seniorum van oud-studenten Mastentop en was in die hoedanigheid bekend van Limburg tot aan de kust'.  (pp)

Foto Louis Verbraeken © / NNieuws

Begr. Van den Broeck, Nederrij 15, Herentals, tel : 014 23 10 67,
info@vandenbroeckbegrafenissen.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto