Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Eddy Lambaerts : "Noorderwijk Alive is back, Berkemus Champagne Criterium Day wielertoeristen

Noorderwijk Alive is back.  "Op vrijdag 1 september volgt de Berkemus Cycling Day met volop ambiance",  lacht organisator Eddy Lambaerts (ELMOS). 

"Om 19u volgt het Berkemus criterium voor wielertoeristen (VWV), ook wel de Elmos Champagnekoers genoemd trekt elk  jaar wielertoeristen aan uit heel de Kempen en ver daarbuiten. In een wedstrijd over 60 km gaan we op zoek naar 3 winnaars, eentje jonger dan 45, eentje daarboven en natuurlijk onze Herentalse kampioen. De renners kunnen onderweg veel Vinhmm  cava en andere premies verdienen. Iedereen met of zonder vergunning mag starten en met elk jaar meer dan 70 wielrenners -- dit us gewoon een topavond!.

Vanaf 20u30 volgt nog een  After cycling party (gratis) met live Band “Camber”.  Tijdens de koers start het feestje al en kan je genieten van uitstekende dj-muziek maar aan het einde van de wedstrijd, vanaf 20.30u geven we er nog een extra lap op met muziek voor jong en oud.

Noorderwijk Alive 2023

"Zaterdag 2 september in de Viptent aan Braakveld Noorderwijk volgt de Ambiance party (gratis) - met vanaf 17u Live met “Martine & Joris”, dansen en genieten.  De Berkemus stamgasten kennen dit duo uiteraard al veel langer.  Om 22u komt Adje Palen bekend van o.a. "Iedereen is van bang Westerlo".

Dus afspraak voor 2 knalavond in en rond Berkemus Braakveld Noorderwijk."

 

Braakveld , Noorderwijk, België

Deel dit artikel