Real Elmos Herentals timmert naarstig verder aan de toekomst en haalt Luc Nys (ARB Hamme) binnen als nieuwe sportief manager.

'Met een vierde plaats in de eindrangschikking, geplaatst voor de Play-Offs volgende week en een halve finale in de beker van België maakt Real Elmos dit seizoen een zeer geslaagd debuut in Herentals', zegt Eddy Lambaerts, erevoorzitter Real Elmos.

De nieuwe voorzitter Nick Nuyens, erevoorzitter Eddy Lambaerts en huidig Sportief Manager Andy Hermans willen nog meer achter de schermen werken aan de toekomst van de Herentalse club.

Voor de verdere uitbouw van de club was het nodig om een fulltime Sportief Manager aan te stellen.

Omdat in de pers kwam dat Luc Nys bij zijn huidige club ARB Hamme aangaf dat hij toe was aan een nieuwe uitdaging kwam dit snel aan de oren bij de nieuwe Herentalse club Real Elmos Herentals.

Luc Nys uit Puurs bracht in 5 jaar ARB Hamme naar 1 nationale en dit is nergens in het Futsal onopgemerkt voorbijgegaan. Want al draait Real Elmos Herentals al enkele jaren aardig mee in de hoogste klasse van ons Futsal, een uitbreiding, een sportieve schakel om sneller en goed voorbereid naar de ambitieuze top van België toe te groeien was en is er zeker nodig.

De onmisbare Andy Hermans klimt op naar de functie van Algemeen Manager en het is nu de eer aan Luc Nijs om in de toekomst als Sportief Manager Real Elmos Herentals verder naar de top van ons Belgisch Futsal te laten toegroeien.

Dat er achter de schermen naarstig en tevens ambitieus wordt gewerkt aan de toekomst van de Herentals club zal bij de supporters wel gewaardeerd worden en daarom ziet de toekomst van Real Elmos Herentals er toch wel rooskleurig uit. Zowel voorzitter Nick Nuyens als erevoorzitter Eddy Lambaerts zijn, en dat is geweten, ambitieuze clubleiders, een duo dat niet tevreden is met een gewoon bijrolletje.

De toekomst van Real Elmos Herentals ziet er dan ook heel positief uit. Duelleren tegen de topper Halle-Gooik (vanaf volgend seizoen RSCA Futsal) zal niet makkelijk worden maar voetbal blijft een raar spelletje en wie weet zorgt Real Elmos Herentals niet snel voor een nieuwe stunt?

Afwachten, maar de Herentalse supporters zullen het wel graag horen. Bij Real Elmos Herentals wordt er flink gewerkt aan de toekomst en de kersverse Sportief Manager Luc Nys wil hier maar al te graag zijn steentje toe bijdragen.'