U bent hier

Eén jaar cel voor stelende asielzoeker uit Brink

Herentals
26.04.2016 - 21.48u
Door: Peter Caers

De rechter in Turnhout heeft de Rus Ewi W. tot 1 jaar celstraf veroordeeld. De man moet ook 300 euro boete betalen. De Rus verbleef met andere asielzoekers op De Brink. Op zaterdag 9 januari trok hij samen met een kompaan voor een strooptocht langs een aantal Herentalse zaken.

Ze werden opgepakt, door tips langs het Z-BIN, bij parfumerie Sublim op de Grote Markt. De tas met gestolen winkelwaar hadden ze bij zich. In die tas zat een smarthphone, een hoofdtelefoon, luidsprekers, parfum, juwelen en verzorgingsproducten.

Ewi W. werd direct in een gesloten centrum geplaatst. Zijn asielaanvraag is ondertussen afgewezen. Na het uitzitten van zijn celstraf wordt hij uitgewezen.

De zaak van zijn kompaan wordt later behandeld.

imageMeer nieuws

Veertien speelstraten tijdens de zomervakantie

Geel 17.06.2019 - 11.53u reading time7min

Deze zomer worden er in Geel 14 speelstraten georganiseerd. Een speelstraat geeft buren de kans om bij te praten, samen iets te drinken en elkaar beter te leren kennen. Bovenal krijgen kinderen vrij spel: voor één keer moeten ze geen rekening houden met het verkeer en kunnen ze naar hartenlust spelen in hun straat.

deSter is zesde genomineerde voor Prijs Ondernemen 2019

Kempen regio 17.06.2019 - 09.27u reading time6min

deSter uit Hoogstraten is het zesde bedrijf dat kans maakt op de Prijs Ondernemen 2019. Dat maakt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen vandaag bekend. deSter is een wereldspeler op het vlak van luchtvaartcatering, en ze leveren ook 300 miljoen stuks plastic messen, vorken en borden aan McDonalds.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto