Antwerp Expo opent 14 en 15 april haar deuren voor de 3e editie van de grootste poppen, poppenhuizen en teddyberenbeurs van België!
Het is bijzonder om op zo'n prachtig evenement rond te lopen en te genieten van de vele duizenden poppen, teddyberen, poppenhuizen, poppenhuisminiaturen en oud speelgoed.

Geniet van zeldzame antieke poppen afgewisseld met stands waar hedendaagse handgemaakte poppen zijn te bewonderen. Het vervaardigen en verzamelen van poppen, poppenhuizen en teddyberen is populairder dan ooit!

Kneuterig en oubollig? Nee hoor, verzamelen is weer helemaal hip & happening!
Eventjes zag het ernaar uit dat verzamelen alleen nog populair was onder 50 plussers, maar de laatste paar jaar zie je een snel groeiende belangstelling onder jonge meiden die helemaal in de ban zijn van het verzamelen van reborn babypoppen.

Het is onvoorstelbaar hoe levensecht deze poppen worden gemaakt, er zijn voldoende bezoekers die het maar eng vinden, maar de fanatieke verzamelaarsters willen daar niets van horen en lopen vol trots rond met zo'n 'real life' babypop in de armen, kijk ook niet vreemd op als je deze jonge 'moeders' parmantig over de beurs ziet rondwandelen met een kinderwagen met daarin hun favoriete pop!

"Een pop of teddybeer dat is pure emotie", verklaart beursorganisator Suzan Wolters. "Mensen hebben als kind een pop of beer als beste kameraadje in bed gehad om in de behoefte aan troost, acceptatie of tederheid te voorzien. Dat heeft een enorme betekenis."

Voor wie graag verzamelt, zelf creatief is of gewoon een gezellig dagje rond wil snuffelen en unieke items zoekt zoals poppenpruikjes, poppenstandaards, poppen en berenogen van glas, schoentjes, poppenjurkjes, patronen voor teddyberen, poppenwagens, bouwpakketten voor poppenhuizen, poppenhuisminiaturen en leuke accessoires, het is er allemaal en meer!

Nieuwsgierig geworden? Laat je overrompelen door deze poppen, poppenhuizen en teddyberen invasie en maak er een beregezellig weekend van!

Datum: 14 en 15 april
Openingstijden zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 11.00 tot 16.00 uur
Locatie: Antwerp Expo, Jan van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen
Entreeprijs volwassene: €10 p.p. 65+ €8,- kinderen tot 12 jaar gratis (onder begeleiding van een volwassene).
Organisator: Niesje Wolters van Bemmel www.niesjewolters.nl www.poppenhuisbeurs.com