Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Een Smaakvolle Ervaring op de Bierbeurs in Broechem

Bierbeurs Broechem

Het Belgische bier wordt dit weekend voor een tweede maal gevierd tijdens de jaarlijkse Bierbeurs in Broechem. In zaal Den Boomgaard, Antwerpsesteenweg 43 Broechem, kan je op Paaszaterdag 30 maart tussen 14u en 23u kennis maken met 14 lokale brouwers en hun ambachtelijke bieren.

“De Bierbeurs in Broechem is veel meer dan alleen een gelegenheid om bieren te proeven”, zegt Maarten Vanachter, enthousiaste organisator van het evenement. “Het is een viering van onze rijke biercultuur, waar mensen samenkomen om te genieten van heerlijke smaken en om te leren over de passie en toewijding die achter elk glas schuilgaat.”

Zo zijn er een aantal microbrouwers aanwezig, dit zijn vaak enkele vrienden die in een garage, kelder of tuinhuis aan de slag gaan met beperkte middelen. Bier brouwen is diep geworteld in onze geschiedenis en is voor velen een culinaire hobby geworden waar ze met passie hun smaak en creativiteit in kunnen steken.

Bezoekers krijgen de kans om direct in gesprek te gaan met de brouwers, wat een unieke gelegenheid biedt om meer te leren over het brouwproces en de inspiratie achter hun bieren.

Naast het proeven en leren over bier, biedt Bierbeurs Broechem ook een gezellige sfeer waar vrienden en families samen kunnen komen om te genieten van goed gezelschap en een toffe babbel. Home made stoofvlees (mét bier), verse frietjes, of een croque monsieur maken de ervaring compleet.

De opbrengst van de bierbeurs wordt geschonken aan de sociale winkel "De Loods", die uw hulp meer dan nodig heeft na de brand vorig jaar. Deze schenking zal de wederopbouw van de winkel ondersteunen en degenen helpen die afhankelijk zijn van de diensten van "De Loods".

Bierbeurs Broechem

Bierbeurs Broechem

Antwerpsesteenweg 43, Broechem, België

Bierbeurs Broechem

Deel dit artikel