U bent hier

Eerste import voor Era Renomar HYC : Nathan Pancel Canadese winger

Herentals | Internationaal | Nationaal
18.07.2019 - 16.21u
Door: Herman Gezelle

Het ijshockeyseizoen staat bijna voor de deur. Het bestuur heeft niet stilgezeten om een waardige vervanger te zoeken voor onze topscorer Kyle Brothers, die volgend seizoen uitkomt in de Zweedse divisie 1.

'Wij staan als club bekend voor onze goede imports en denken dat we met Nathan Pancel een topper gevonden hebben. Nathan is een Canadese winger van 183 cm groot en 86 kg die zeer gemakkelijk het net vindt. Hij omschrijft zichzelf als een aanvallende forward met de focus op offense, die evengoed het verdedigend spel onder de knie heeft.

De afgelopen 4 jaar speelde hij voor St. Francis Xavier University en won hij 2 keer het kampioenschap. Daarvoor scheerde Nathan hoge toppen in de OHL, de Canadese junior topcompetitie. Hij ziet er naar uit om naar België te komen en hoopt HYC aan zoveel mogelijk bekers te helpen.

Nathan zal aantreden met het nummer 79 en zal zijn eerste officiële wedstrijd spelen op 20 september op de Continental Cup, die wij als club organiseren in Mechelen.

Hier zullen we het opnemen tegen de kampioenenploegen uit Kroatië, Spanje en Israel. De winnaar van dit toernooi gaat verder naar de tweede ronde van wat je de Champions League van ijshockey kan noemen.' Foto courtesy StFx Athletics/HYC.

imageMeer nieuws

Werken verkeersdrempel Molenhoekstraat: parking en straten blijven bereikbaar

Mol 20.08.2019 - 11.43u reading time1min

Vanaf vrijdag 23 augustus wordt de verkeersdrempel in de Molenhoekstraat – ter hoogte van school Rozenberg – heraangelegd. Het verkeer wordt omgeleid via de het weggetje op de parking net voor 't Getouw. Via deze weg blijft de volledige parking 't Getouw bereikbaar en is ook doorgaand verkeer naar de achterliggende straten mogelijk. Als alles volgens planning verloopt, nemen de werken één week in beslag.

Meer info: verkeersdienst, 014 33 09 80, verkeersdienst@gemeentemol.be

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto