U bent hier

Eerste Rode Neuzen-sleutelhanger voor Kurt Geens De Krantenhoek

Herentals | Vlaanderen
20.09.2016 - 22.52u
Door: Herman Gezelle

Herentalsenaren Benny Luts en Patrick Mertens zijn vandaag als vrijwilligers hun inzamelactie voor de Rode Neuzen begonnen.  Ze verkopen huis aan huis sleutelhangers voor de Rode Neuzen. Ze hebben een officiëel registratienummer.

Vanavond verkochten ze de eerste sleutelhanger aan Kurt Geens van krantenwinkel DE KRANTENHOEK in de Markgravenstraat 149.

Vrijwilliger Benny Luts : 'Ons streefdoel is 5.000 euro te storten voor Rode Neuzen.  We staan op donderdag 29, vrijdag 30 september en op 1 oktober met een standje aan taverne DE BRASSERIE bij het Olen Shopping Park.  Ons contactnr. is 0495-130334.  Bel maar als je ons wil steunen.'

Rode Neuzen Dag

Dit jaar zijn er 5 Rode Neuzen, dus je kan een hele collectie aanleggen: Jack-A-Hoy, DJ Niësto, Professor Sniff, Ha-Choo en Snotte Belle.

Op maandag werd de aftrap van Rode Neuzen Dag 2016 gegeven. Met een spetterend startschot in Antwerpen-Centraal. Birgit Van Mol (VTM) stelde de nieuwe Rode Neuzen voor, Koen Wauters en Jonas Van Geel organiseerden een polonaise en kinderpsychiater Peter Adriaenssens kwam langs.

Steun Rode Neuzen Dag en help het taboe rond psychische problemen bij jongeren te doorbreken.

Foto's Marcel Nelis / NNieuws.

imageMeer nieuws

Sciensano waarschuwt voor impact van gewijzigde teststrategie op besmettingscijfers

Kempen regio | Nationaal | Neteland | Vlaanderen 30.10.2020 - 03.34u reading time3min

Sciensano heeft samen met UHasselt, een schatting gemaakt van het aantal besmettingen dat door het  gewijzigd testbeleid niet meer opgespoord wordt.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto