U bent hier

Eerste Telenet shop-in-shop van de Kempen opent in Herentals

Herentals
07.11.2019 - 19.22u
Door: Mark Jaspers

Het Telenet Center - dat onderdak vindt bij Elektromic Helsen/ZEB in Herentals - werd volledig vernieuwd. Telenet lanceert hun nieuwe belevingsconcept in de regio en speelt hiermee in op de nieuwe behoeften van de consument. Bezoekers kunnen de diensten en toestellen in een aangename setting uitproberen.

Het Telenetcenter werd opgebouwd volgens het shop-in-shop systeem. "Het gaat niet langer om een Telenethoekje maar een volledig apart ingerichte afdeling met verschillende belevingspunten", weet Christine Govaert van Telenet Center Kempen". Je kan er in een comfortabele zetel het volledige entertainmentaanbod ontdekken of aan de smartphonedesk de nieuwste modellen uitproberen."

Persoonlijke service voor zelfstandigen en KMO's

Voor ondernemers werd een aparte businesscorner ingericht. "Omdat de noden van zelfstandigen en ondernemers telkens anders zijn, werken we volledig op maat", vertelt Christine. "Daarom is het belangrijk om in alle rust na te gaan welke ondersteuning op vlak van internet en telefonie het meest aangewezen is. We bieden uiterst persoonlijke hulp en werken met een persoonlijk aanspreekpunt voor onze businessklanten. Ook op afspraak".

Het vernieuwde Telenet Center bevindt zich in de toonzaal van Elektromic Helsen aan het Eilandje in Herentals. "Niet alleen het vernieuwende concept, maar ook de locatie is een grote troef", meent Christine Govaert. "De winkel is vlot bereikbaar en er is een ruime gratis parking voor de deur. Daarnaast hebben we een aanvullend aanbod aan laptops, computers, audio en tv-toestellen een zeer grote keuze van toestellen in voorraad.

Openingsweek

Tijdens de openingsweek van dinsdag 12 tot en met zaterdag 16 november worden bezoekers extra in de watten gelegd. Naast een hapje en een drankje krijgt elke bezoeker ook een gratis rookmelder. Wie zijn meest recente telecomfactuur meebrengt, krijgt een gratis simulatie van de kostprijs en vrijblijvend advies hoe we dit kunnen verbeteren.

Meer info: www.telenetcenterkempen.be

imageMeer nieuws

Politie haalt dieren weg op Aardseweg

Politie haalt dieren weg op Aardseweg
Geel 11.11.2019 - 00.09u

Internationale titel voor Kjell Spruyt van JCI Lier

Internationale titel voor Kjell Spruyt van JCI Lier
Internationaal | Lier regio 11.11.2019 - 00.01u

BeNeLeague: ERA Renomar HYC vs Unis Fl. Heerenveen : 0-4 - herbekijk match

Herentals | Internationaal | Nationaal 10.11.2019 - 19.59u

Nationale en provinciale voetbaluitslagen

Nationale en provinciale voetbaluitslagen
Kempen regio 10.11.2019 - 19.27u

Nationale en provinciale voetbaluitslagen zaterdag

Nationale en provinciale voetbaluitslagen zaterdag
Kempen regio 09.11.2019 - 23.43u

SKS Herentals - KFC Heultje 7-2 : doelpuntenkermis aan Olympiadelaan

Herentals | Kempen regio 09.11.2019 - 21.44u

Janssen bezorgt Lierse Kempenzonen 8 op 12

Lier regio 09.11.2019 - 21.33u

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto