Real Noorderwijk heeft zijn 1e uitoverwinning van het seizoen beet. Tegen Turquooize Antwerpen werd het 0-1.

Turquoise Antwerpen - Real Noorderwijk   0  -  1
 

Matige prestatie, eerste uitoverwinning

 
Noorderwijk wist weinig van het Antwerpse team bestaande uit Turkse allochtonen. Deze ploeg had een wisselend parkoers afgelegd tot op heden.

Bij de bezoekers bleef de enige “echte” Noorderwijkenaar keeper Kevin Witvrouwen na zijn sterke prestatie in de beker in het doel staan.

De hele eerste helft was het al Real wat de klok sloeg met het meeste balbezit maar de snelle counters en uitgespeelde kansen van vorige week zagen we niet. Snel na de pauze viel het enige doelpunt, een schot op doel van Plompen wordt met de hand van de lijn gehaald, rood voor de thuisploeg en penalty met Wagemans trapt hem mooi binnen. (0 – 1).

Van der Auwera trapt nog op de paal maar Noorderwijk krijgt nog bijna het deksel op de neus, zes fouten en het is keeper Witvrouwen die de meubelen nog moet redden met het stoppen van de tienmetertrap.

De drie punten gaan naar de ploeg van sponsor ELMOS na een zwakke partij.

Volgende week staat de eerste topper op het programma. Ongeslagen leider Leopoldsburg komt naar de Herseltse Mixsporthal. Dan zal het niveau een tikkeltje hoger moeten liggen.
 
Real Noorderwijk speelde met: Van den Eynde, De Kok, Witvrouwen, Khalid, Van der Auwera, Hermans, Wagemans, Plompen Michiels en Bomboi.
Doelpuntenmaker  Wagemans (1)
 
 
Volgende wedstrijden in de Mixx
 
 
11/11/2011 21:15   REAL NOORDERWIJK                     -              ZVC Leopoldsburg (de leider)
 
(Nu al noteren “Beker van België”)
 
23/12/2011 21:15   REAL NOORDERWIJK                     -              Futsal Topsport Antwerpen