De sportdienst van Heist-op-den-Berg heeft er een van de drukste weken van de zomer opzitten. Maar liefst 190 kinderen hebben hun eerste week vakantie doorgebracht in De Sporthal.

De kleuters werden betoverd tijdens de toverweek en de lagere schoolkinderen gingen op avontuur tijdens de avonturenweek. Tijdens de toverweek leerden de kleuters vliegen op een bezemsteel en maakten ze zelf heksensoep van schildpaddenoren, kikkerpoten, regenwormen en voetschimmel. Of de soep in de smaak viel, laten we in het midden.

De oudste groep van de avonturenweek heeft een eigen adventure parcours gemaakt (zie foto). De andere groepen hebben dit met veel plezier uitgetest. Op donderdag speelden ze in De Nekker allerlei adventure games (vlotten, hindernissenparcours en pamperpaal). En dit was nog maar de eerste week!

Paar plaatsjes vrij

Er worden nog meer dan 1.200 kinderen verwacht tijdens de zomervakantie. De sportdienst heeft nog tien kampen in eigen organisatie en nog tien kampen in samenwerking met Heistse sportverenigingen. Het belooft nog een drukke zomer te worden voor de sportdienst en hun monitoren.

Hier en daar zijn nog enkele plaatsen vrij. Als je wil deelnemen, neem dan contact op met de sportdienst. Meer info - Sportdienst, Lostraat 48 A, 2220 Heist-op-den-Berg, 015 75 86 57, sportdienst@heist-op-den-berg.be