Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Eerstelijnszone Baldemore vaccineert in vertrouwde omgeving via huisartsen

In eerstelijnszone Baldemore (Balen, Dessel, Mol en Retie) brengen we de vaccinatie één stap dichter bij jou. Dat wil zeggen dat je ook bij je huisarts terecht kan voor je herfstprik tegen corona. Vanaf maandagavond 12 september ontvangen de eerste 12.000 inwoners een uitnodiging voor een herfstprik met het gemodificeerde Pfizer vaccin.

Eerst komt de uitnodiging van Vlaanderen waarmee je een afspraak kan inplannen voor vaccinatie in het vaccinatiepunt. Laat je je liever vaccineren door je eigen huisarts? Wacht dan op de uitnodiging van Baldemore. Deze valt een tweetal dagen later in de bus en bevat een persoonlijke vaccinatiecode voor een afspraak bij je huisarts. Zowel in het vaccinatiepunt als bij je huisarts krijg je een gratis vaccin.

In eerstelijnszone Baldemore werd hard gewerkt om de vaccinatie dicht bij de inwoners te brengen. Heel wat de huisartsen staan paraat om eigen patiënten te vaccineren in hun vertrouwde omgeving. De apothekers zorgen voor de levering van de vaccins. 

Zo werkt het

Omdat de uitnodigingssoftware niet toelaat om één uitnodiging uit te sturen voor de verschillende vaccinatiemogelijkheden, ontvang je twee uitnodigingen voor je vaccinatie:

·         Eén uitnodiging vanuit Vlaanderen. Met deze uitnodiging kan je enkel een afspraak boeken bij het vaccinatiepunt (Ecocentrum De Goren, Postelsesteenweg 71 in Mol).

·         Eén uitnodiging vanuit eerstelijnszone Baldemore. Met deze uitnodiging kan je enkel een afspraak boeken bij je huisarts.

Heb je de voorkeur om je te laten vaccineren in de vertrouwde omgeving van je eigen huisarts? Wacht dan tot je de uitnodiging van Baldemore ontvangt. Deze uitnodiging valt wellicht een tweetal dagen ná de Vlaamse uitnodiging in je brievenbus. 

Let op: Kies je voor vaccinatie bij je huisarts? Dan geldt de afspraak die je inplant enkel voor de vaccinatie. Voor andere klachten plan je een afzonderlijke consultatie. 

Je afspraak maken doe je via www.vaccinatiecentrumbaldemore.be. Je kiest op de homepagina voor de knop ‘Afspraak bij je huisarts’ of ‘Afspraak in vaccinatiepunt’. 

Wie online geen afspraak kan maken, contacteert het callcenter op het nummer 014 38 90 47.

Deel dit artikel