U bent hier

Eerstelijnszone Middenkempen organiseert prikdag in Lichtaart, Grobbendonk 29Bn Log blijft open

Grobbendonk | Kasterlee | Kempen regio | Neteland
10.11.2021 - 14.40u
Door: Herman Gezelle

De eerstelijnszone Middenkempen organiseert op dinsdag 30 november een prikdag in het ontmoetingscentrum van Lichtaart.

Elke 65-plusser die reeds een uitnodiging ontving voor een derde prik en woont in een van de gemeentes van de eerstelijnszone (Grobbendonk, Herenthout, Herentals, Kasterlee, Lille, Olen en Vorselaar), kan die dag in Lichtaart gevaccineerd worden.

Wie interesse heeft, kan hiervoor een afspraak maken via het callcenter van de eerstelijnszone.

De eerstelijnszone Middenkempen opende begin dit jaar twee vaccinatiecentra. Een vaccinatiecentrum in sportcentrum Tielenhei in Tielen (Kasterlee), en een vaccinatiecentrum op het 29Bn Log militair domein van Grobbendonk.

Het vaccinatiecentrum van Tielen sloot begin september haar deuren. Zo konden de sportverenigingen en scholen van Kasterlee opnieuw gebruikmaken van de sportaccommodatie. Het vaccinatiecentrum van Grobbendonk bleef geopend om de laatste inwoners nog een prik te geven.

Ondertussen werd beslist door de overheid om alle 65-plussers nog een derde prik te geven.

Alle 65- plussers van de eerstelijnszone Middenkempen worden hiervoor uitgenodigd in het vaccinatiecentrum van 29Bn Log Grobbendonk.

Voor sommige inwoners uit deze doelgroep is het niet voor de hand liggend om tot aan het vaccinatiecentrum van Grobbendonk te geraken. De eerstelijnszone organiseert daarom een prikdag op 30 november in Lichtaart.

Prikdag voor wie uitnodiging heeft ontvangen

De prikdag vindt plaats op dinsdag 30 november in het ontmoetingscentrum van Lichtaart, Schoolstraat 31 tussen 13 en 19 uur.

Alle 65-plussers van de eerstelijnszone Middenkempen die reeds een uitnodiging ontvingen voor een derde prik, zijn welkom. Zij kunnen hiervoor een afspraak maken bij het callcenter van de eerstelijnszone via het nummer 014 80 09 80. Het callcenter is elke werkdag geopend tussen 9 en 12.30 uur.

Ook 12-jarigen die een uitnodiging kregen voor hun eerste prik, of mensen die hun eerste of tweede prik gemist hebben, kunnen die dag een afspraak maken.
Vragen? Stuur een mailtje naar vaccinatie@elzmiddenkempen.be of bel naar het callcenter via 014 80 09 80 (elke werkdag tussen 9 en 12.30 uur).  Foto AZ/N.
Meer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto