U bent hier

Eigenaars golfclub Witbos moeten MER-huiswerk overdoen

Herentals
12.09.2018 - 23.05u
Door: Herman Gezelle

De Vlaamse overheid, Departement Omgeving, keurt het plan-MER over de inplanting van een sporthal op golfterrein Witbos af.

'Een kleine tegenslag, maar de procedure loopt gewoon verder', zegt initiatiefnemer en gemeenteraadslid Patrik De Cat (CD&V). 'We gaan ons huiswerk snel hermaken.'

Het MER-plan gaat over de herbestemming van het militaire domein waarin de huidige golfclub Witbos gelegen is. Witbos bvba wenst daarnaast ook om het golfterrein uit te breiden met 5 holes tot een 18 holes-golfterrein. Ook wordt de inplanting van een multifunctionele sporthal op de site onderzocht. (pb-pdc)

image



Meer nieuws

5e editie Herentalse Spiegelfeesten door HoMaHe

Herentals 19.02.2019 - 09.13u reading time1min

Van vrijdag 15 tot zondag 17 maart organiseert Homahe, de vereniging van horeca-uitbaters, de 5e editie van de Herentalse Spiegelfeesten.

Alle festiviteiten vinden plaats in een grote spiegeltent op de Grote Markt. Op vrijdag is er een afterworkparty, en op zaterdag een kindernamiddag en een Mirrorparty. De Spiegelfeesten sluiten zondag af met een brunch en een groot, gratis dansfeest. Meer info kan je vinden via de website van HoMaHe .

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto