U bent hier

Eigentijds splinternieuw kap- en schoonheidssalon in kOsh campus St.-Jansstraat

Herentals
02.12.2014 - 00.01u
Door: Herman Gezelle

De leerlingen van de 3e graad Lichaamsverzorging (Haarzorg, Schoonheidsverzorging, Haarstilist) van kOsh campus Wolstraat zijn verhuisd. Steven Van Genechten, technisch directeur, mocht maandagavond in de nieuwe salons op de 2e- en 3egraadscampus van kOsh in de St-Jansstraat 124/A de officiële eerste 'knip' doen.

Steven Van Genechten : 'Bij de afdeling Schoonheidsverzorging was er vooral nood aan individuele cabines waar leerlingen alle schoonheidsbehandelingen kunnen uitvoeren. kOsh koos voor soberheid en rust. Uiteraard met het nodige didactisch comfort.

Voor de leerlingen van Haarzorg en Haarstilist werkten ze een open en eigentijds salon uit. Eén grote ruimte waar twee klasgroepen simultaan kunnen les volgen. Het salon is voorzien van 2 preparatieruimtes voor de bereiding van kleuringen,… en een haarwas zone. Voor de klanten is er een gezellige wachtruimte en onthaal voorzien.

Al onze leerlingen zijn echt super enthousiast en zelf zijn we ook zeer tevreden. We kunnen onze leerlingen nu nog beter begeleiden en de leerlingen kunnen klanten beter helpen.'

Openheid, soberheid en eigentijds zijn sleutelwoorden in het project.

Iedereen is welkom in de salons.

Voor afspraken:  Kapsalon Hairfusion 0470 58 52 05,  Schoonheidsverzorging 0478 31 86 80. Openingsuren : woensdag van 12 tot 16u,  donderdag van 13 tot 18u. Reserveren kan ook per sms.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto