"De ultieme onderhandeling", zo noemde de manager van één van de Pfaffs het gesprek dat ze met vtm zouden hebben. Blijkbaar is die ultieme onderhandeling op een sisser afgelopen want er komt een einde aan De Pfaffs op vtm.

Dat schrijft Het Laatste Nieuws in haar editie van woensdag.
vtm bevestigde woensdagochtend het bericht. Er zou dit najaar nog een speciale slotreeks over de familie volgen.

Lyndsey Pfaff: “Wij hebben tien jaar lang ons huis opengezet voor Vlaanderen, in voor- en tegenspoed. We hebben daarbij heel veel mooie reacties gekregen van kijkers. De cameraploegen in huis: we gaan ze wat minder missen, al waren ze bijna deel geworden van onze familie. We willen iedereen danken die ons dag in dag uit volgden. Onze familie heeft een druk bestaan en het is voor iedereen welgekomen om onze horizon te verbreden en ook van onze gezinnen te genieten. Ik ben ervan overtuigd dat we weer verder kunnen opbouwen op een sterk tv-verleden mede dankzij de aangename samenwerking met vtm.”

Of de kijker zit te wachten op die eindreeks is nog maar de vraag. De familie Pfaff zelf is geen vragende partij en dat is begrijpelijk want De Pfaffs kwamen op de hernieuwing van de huwelijksbeloften na de laatste tijd alleen maar negatief in het nieuws.

Het is ondertussen al 9 jaar geleden dat "De Pfaffs" voor het eerst op tv kwamen met hun eigen programma. Toen keken er zo’n miljoen mensen naar het programma en dat aantal groeide enkele seizoenen maar nadien daalde het aantal kijkers steevast.

Bron : Showbizzsite.be