De kerstverlichting komt er aan in een nieuw kleedje. Vanaf 1 december gaan de winkelstraten dus extra gezellig zijn.

Gedurende heel de maand december organiseren HelemaalHerentals, samen met stad Herentals, alweer een grote Kia-wedstrijd. Voor de vijfde keer op een rij schenkt garage Peeters een Kia Picanto weg. U ziet hem nu reeds in volle glorie staan op de Grote Markt. Er zijn nog extra 4 troostprijzen te winnen: 1 'waspas' van Octopus Carwash en 3 loopautootjes voor de kinderen.

Verzamel 5 verschillende stempels op de wedstrijdkaart, beantwoord de schiftingsvraag en deponeer het formulier in 't Schaliken op de Grote Markt of in de postbus van de dorpshuizen in Noorderwijk en Morkhoven.

Op zaterdag 2 december komt Sinterklaas. Twee Zwarte Pieten lopen in de namiddag door de winkelstraten en delen mandarijntjes uit aan de kinderen.

In de winkels liggen tekeningen om in te kleuren, laat uw kinderen of kleinkinderen dus meedoen aan de kleurwedstrijd. Er zijn leuke prijsjes te winnen... Ondertussen zit de Sint van 14 tot 17 uur in de foyer van 't Schaliken te wachten op de kindertjes die graag met hem op de foto willen. Gratis!

De kleurtekeningen mogen bij hem afgegeven worden tot 17 uur.
Uitslagen en foto's komen vanzelfsprekend ook op onze website en Facebookpagina te staan.

Op zondag 10 december zijn onze winkels open van 13 tot 17.30 uur en heeft de traditionele Kerstmarkt plaats op de Grote Markt van 14 tot 21 uur.

Nog een verrassing voor de kleintjes: op zaterdag 16 en zondag 17 december rijdt de Kerstman per paardenkoets door de winkelstraten en deelt hij speelgoedjes uit tussen 14 en 17 uur.

Onze handelaars houden hun winkels extra open op zondagen 10 en 17 december van 13 tot 17.30 uur, én op 24 december van 10 tot 16 uur voor de last minute aankopen.

Zelfs op zondag 31 december zijn open van 10 tot 16 uur : Avance, Boetiek Monja, Boezé Fashion, Daskalidès, Deborah Bijoux, De Mangerie, Kaashandel Verwimp, Lederwaren Belleville, Limo&Co, Malou, Negresco Delicious, Negresco Home, Negresco Living, ParisLondres, Paul Haest, Place 15, Speculaasje Heyns (van 9 tot 13 uur), Standaard Boekhandel, Veritas, Vinterra.