SKS Herentals heeft in de eindronde van 4e Prov F donderdagavond met punch KFC Sint-Lenaarts B opzij gezet : 1-2. Jonas Peeters werd de Man van de Match.

'Bij aankomst leek het wel een thuismatch met de talrijke meegereisde supporters', zegt Thijs van Nueten van SKS.  'Beide teams startten afwachtend en het eerste kwartier werd de kat uit de boom gekeken.  Tot de thuisploeg op een corner op voorsprong kwam : 1-0.

De bezoekers namen meteen het heft in handen, maar echt dreigen deden ze niet, tot Jef Verlooy de 1-1 op de bord tikte (40'). 1-1 Ook de ruststand.  Na de koffie kwam SKS sterk uit de kleedkamers met enkele kansen. 

Jonas Peeters kroonde zich tot Man van de Match na de knappe 1-2 (65').  De thuisploeg dreef de pressing op maar verder dan enkele kleine kansen kwam het niet.

Zo winnen de Heylen-boys verdiend deze cruciale wedstrijd en speelt het zondag in de 2e ronde in en tegen Oelegem om 15u.

De supporters kunnen met de bus mee.  Die vertrekt om 13.15u aan café Den Druyts op de Grote Markt.  Inschrijven kan via de sociale media.'  Foto : de kantine van Sint-Lenaarts zat vol met SKS-aanhang - een feestje na affluiten was meer dan verdiend / NNieuws.